31 mai 2013

Review: Sabon Body Scrub - Rose Tea

Hello!

Fetelor, continuam azi rasfatul si dezmatul! :)
Cu bucurie si cu entuziasm, va povestesc despre cel de-al doilea produs Sabon, Body Scrub-ul Rose Tea; pe site, produsul poarta denumirea de Exfoliant Rose Tea.


Prezentarea produsului de catre producator:

O combinaţie de sare de mare şi uleiuri esenţiale care revitalizează pielea şi îi menţin strălucirea şi catifelarea. Este realizat pe bază de ulei de soia şi ulei de migdale şi este îmbogăţit cu minerale şi ingrediente esenţiale. Granulele de sare îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată. Uleiurile au un efect de durată şi reconfortant asupra pielii. Se recomandă mai ales pentru zonele uscate şi aspre. Evitaţi aplicarea pe răni deschise. Potrivit pentru toate tipurile de ten.
Tratament de îngrijire complet într-un singur borcan.
Contribuie la ascunderea vergeturilor şi celulitei.
Îndepărtează celulele moarte.
Pielea rămâne parfumată şi catifelată.
Stimulează circulaţia.

Ingredientele produsului:
Sodium Chloride ( Sea Salt), Isopropyl Myristate, Parfum, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Laureth-4, Ethylhexyl Salicylate, 1,2-Octandiol & 3- Phenyl-1-Propanol, Benzophenone-3, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Carapa Guaianesis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Euterpe Oleracea Fruit Oil, CI 14700, Limonene.

Parerea mea despre acest produs: 
* Produsul se afla intr-un recipient de sticla, tip borcanel, prevazut cu un capac ce se infileteaza. Ca si la uleiul de dus Rose Tea, e de remarcat aspectul vintage al etichetei si "aura" retro pe care o are ambalajul (poate ca ma influenteaza pe mine in foarte mare masura continutul incat vad totul atat de roz).

* Continutul este o sare de mare scaldata intr-un lichid cu un parfum intens (lichidul este incolor; o parte din el, ramane mereu la suprafata scrub-ului).


* Simpla atingere a capacului lasa o aroma puternica pe degete; daca imi exprimam incantarea in ceea ce priveste aroma uleiului de dus prezentat in postarea trecuta, aici ma voi declara de-a dreptul extaziata de raiul olfactiv pe care il contine acest borcanel; nu pot descrie in cuvinte, trebuie sa simti si-atat, te cucereste iremediabil, fara drept de apel! Imaginati-va parfumul trandafirilor pentru dulceata, cu aroma multiplicata, intensificata de n ori, parfum ce ramane pe piele ca o amprenta puternica... E pentru prima data cand ma gandesc ca mi-as fi dorit ca blogul sa aiba un buton cu optiunea: "Mirositi!". :))

* Revin cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri pentru a continua prezentarea impresiilor.
Cantitatea de exfoliant necesara pentru intregul corp este de marimea unei nuci, poate putin mai mult. Particulele sarii de mare sunt destul de blande cu pielea datorita faptului ca sunt imbibate cu uleiurile din compozitie; poti controla intensitatea cu care exfoliezi executand miscari circulare de masaj  mai soft sau  mai puternic.



* In mod evident, exfolierea cu ajutorul acestui produs stimuleaza circulatia sangelui; indepartarea celulelor moarte este temeinica, pielea ramane incredibil de fina, de catifelata, hidratata si inmiresmata - parfumul persistand ore intregi! E o adevarata revelatie pentru simturi atat procedura in sine cat si rezultatul!

Concluzionand:
Doresc oricarei fete sa incerce macar o data in viata acest remarcabil scrub! Intuiti deja ca va recomand calduros, fara ezitare exfoliantul Sabon! Produsul are un pret (ohh!) mare, 93 de lei pe site. Daca aveti posibilitatea sa-l incercati, nu o ratati - are stropi de magie printre ingrediente acest exfoliant! Spuneam la un moment dat ca-mi pare preparat de maini divine.

Dintre cele doua produse Sabon despre care v-am vorbit - uleiul de dus si exfoliantul, acesta din urma e cu totul special si, daca as fi in situatia de a opta pentru unul singur, scrub-ul ar fi alegerea mea  - fara sa stau pe ganduri! 

Ati incercat acest scrub de la  Sabon? Ati fost la fel de incantate de el ca si mine?
Care este exfoliantul  pentru corp pe care il considerati, de departe, cel mai bun?

Weekend minunat va doresc, fete dragi, dupa dorinta fiecareia dintre voi! 
Noi vom petrece cu copilul nostru drag ziua de 1 Iunie, iar duminica suntem invitati la o dubla-petrecere aniversara! Let's party!!!

Pupici cu parfum de trandafir!:)
                                                                                                                           
                                                                                                                     Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com