30 mai 2013

Review: Sabon Shower Oil - Rose Tea

Hello, hello!:)

Fetelor, pregatiti-va pentru o minie-serie ce cuprinde doua review-uri! Cu multa bucurie le scriu pentru voi, imbatata de aroma ametitoare a produselor pe care tocmai le-am fotografiat, produse care sunt o adevarata revelatie senzoriala; este vorba despre uleiul de dus Sabon (denumit Shower Oil Rose Tea) si scrub-ul pentru corp (Body Scrub Rose Tea); va voi vorbi despre fiecare in parte, pe rand, astfel incat sa le putem acorda atentia binemeritata, iar desfatarea simturilor sa fie deplina...

Starul postarii de azi...Shower Oil Rose Tea , Sabon 



Ingrediente:
Aqua, Sodium Coceth Sulfate & Aqua & Sodium Sulfate & Coceth-2, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Cocamide Dea, Polyquaternium-11, Phenoxyethanol & Chlorphenesin & Sorbic Acid & Butylene Glycol & Benzoic Acid, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone & Magnesium Chloride & Magnesium Nitrate & Aqua, Benzophenone-4, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, CI 14700, Geraniol, Citronellol, Limonene.

 Parerea mea despre acest produs:

* Vine intr-un recipient din sticla, cu capacitatea de 500 ml, neprevazut cu pompita; acest aspect (mai putin practic/comod) si calitatea extraordinara a produsului m-au determinat sa il folosesc cu mare grija intotdeauna, astfel incat sa nu se piarda niciun strop. Designul etichetei - cu aspect vintage, capacelul auriu, confera eleganta ambalajului.


* Uleiul de dus are o densitate medie, se toarna cu usurinta din sticla in palma.
* Culoarea este una foarte placuta (culoarea mierii cu tenta de asfintit de soare), textura fiind limpede.



* Aroma este de vis - simplul fapt de a turna produs in causul palmei este o adevarata promisiune de rasfat! Nu ma pricep la descrierea miresmelor insa pot spune ca parfumul acestui ulei de dus are ca nota dominanta trandafirul, cu toata splendoarea acestei arome, o combinatie pregnanta de dulce-acrisor cu o prospetime desavarsita!
* O cantitate mica (de circumferinta unei nuci, sa spunem - asa cum se vede in fotografia de mai sus)  este suficienta pentru a fi distribuita pe corp deoarece face foarte multa spuma, o spuma densa, generoasa. E o adevarata sedinta de aromoterapie si nu doresti sa clatesti corpul, ai vrea sa-l lasi imbracat in spuma intens parfumata!:))
* Pielea ramane fina si hidratata, pastrand parfumul vreme indelungata.

Concluzionand:
Folosesc de doua luni acest produs, cu parcimonie pentru ca nu are un pret accesibil  - raportand la veniturile mele (53 lei, pe site-ul Sabon) si il iubesc atat de mult incat as vrea sa se afle permanent in baia mea; credeti-ma, i-am cautat puncte slabe, dar nu ii gasesc; l-am primit in dar; cand se va termina, in mod sigur ii voi duce dorul; cred ca macar o data pe an voi renunta la a achizitiona alte bucurii pentru a-mi permite acest moft! In mod sigur il voi oferi, la randul meu, cadou - atunci cand voi considera ca se potriveste persoanei pe care vreau sa o bucur!
Daca vi-l recomand? Da, calduros chiar!:)

Dat fiind faptul ca ador acest produs, a fost o placere sa-i scriu review-ul; sper ca va este utila aceasta postare si ca v-a placut!

Sunt curioasa, ati folosit acest ulei de dus de la Sabon? 
Dar alte produse ale aceluiasi brand? V-au placut?

Pupici parfumati!:)
                                                                                                                                       Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Mihaela are un giveaway care pe mine m-a ispitit. Poate doriti sa va inscrieti si voi aici, sunt produse homemade Jovis!
 

Blog Template by YummyLolly.com