7 sept. 2015

Review: Crema hidratantă pentru mâini şi picioare/ Gelul Hyalomiel - Feret

Hello, ladies! :)

Ştiaţi ce urmează pe blog, nu e surpriză! Când v-am vorbit despre piatra de alaun, v-am anunţat că voi veni cu impresiile mele despre crema hidratantă pentru mâini şi picioare, produs consacrat al longevivului brand francez Feret! Că veni vorba... longeviv.ro este magazinul online cu care colaborez şi care mi-a oferit  spre testare acest produs!


"Este uşor de intuit calitatea unui produs când ştim despre el că este produs în Franţa, că are în compoziţie miere organică şi că producătorul este o companie ce datează din 1865."


Cu acest enunţ debutează prezentarea de pe site a produsului de îngrijire căruia îi este dedicat articolul... Îmi poate spune vreuna dintre voi că n-ar fi fost tentată, că nu i-ar fi surâs ideea de a încerca această cremă?! Ei bine, mie mi-a părut realmente irezistibilă!

"Cum te simţi ştiind că vei putea avea în poşetă, în baie sau la birou o cremă hidratantă ce se fabrică încă din 1878? Hyalomiel – gel hidratant pentru mâini şi picioare.

Ştim cu toţii că natura are propriile sale legi şi, zi de zi, mâinile noastre se confruntă cu trecerea timpului; aşadar, o îngrijire zilnică este esenţială. Utilizând Hyalomiel cremă hidratantă cu generozitate de-a lungul anilor, veţi reuşi să păstraţi elasticitatea pielii."

Aceasta e promisiunea de care vine însoţită crema hidratantă Feret pe care o vom numi de-acum gel Hyalomiel, veţi înţelege ceva mai jos de ce am hotărât astfel!

Cum obiectivul pe care îl vizează acest produs a fost deja subliniat, nu o mai lungesc în stilul ce mă reprezintă şi vă expun părerea formată în urma utilizării în decurs de circa o lună şi jumătate! Sunteţi pregătite să aflaţi despre răsfăţurile cu care vine la pachet?! Îmi spuneţi la final dacă da au ba!


Ambalaj galben, din carton rezistent, design vintage - el însuşi o poezie!






Pentru fetele interesate de compoziţia gelului Hyalomiel, iată ingredientele! 
Acestea apar şi pe  site, pe pagina produsului, cu detaliere procentuală...




Gelul Hyalomiel vine într-un flacon cu aspect retro, 
 iar dozarea se face în mod facil şi igienic!



Compoziţia e transparentă, incoloră, are textură de gel şi o densitate medie...


Se întinde cu uşurinţă pe piele şi se absoarbe rapid. Imediat după aplicare, timp de 2-3 minute, se percepe o senzaţie lipicioasă care dispare de la sine după intervalul precizat. Cu toate acestea, este o plăcere aplicarea gelului, textura lui are o fineţe aparte şi masajul în sine oferă impresia de răcorire şi relaxare.

Răsfăţul simţurilor se extinde şi în zona olfactivă, nu se rezumă la tactil. Iar când spun răsfăţ, căutaţi superlativul acestuia! De-aş putea să exemplific cumva, să vă pot determina să simţiţi aroma reală pe care o are acest gel hidratant... Încercăm astfel! E nevoie să vă folosiţi imaginaţia: închipuiţi-vă mirosul mierii de albine, cea mai plăcut şi intens parfumată miere de albine. Multiplicaţi această aromă - nu ştiu de câte ori, dar multiplicaţi-o! Adăugaţi şi o discreeetă mireasmă de trandafir, acela pentru dulceaţă (probabil)! Aţi obţinut ceea ce doream! După ce aplic şi masez uşor pe piele produsul, simt adieri ale aromei lui; dar nu mă mulţumesc cu adierile, mi-aş ţine nasul lipit de mâini şi aş tot inspira! Se poate lăuda şi cu persistenţa (cel puţin două ore îl simt eu, din ce în ce mai discret, e drept - cu condiţia să nu intervină spălarea mâinilor). Cu adevărat special mirosul pe care îl are acest gel, nu l-am mai simţit la nimic, nicicând. Îl asociez cu foarte multă feminitate, cu acorduri de viori în surdină, cu mătăsuri în falduri foşnitoare, cu umbreluţe de soare dantelate, cu ceaiuri servite din ceşti fine de porţelan, sub o boltă de trandafiri zmeurii, cu bucle şi chicoteli...

Nu m-am putut abţine, mi-am acordat libertatea de a vorbi despre modul în care miroase gelul Hyalomiel de la Feret atât cât am dorit şi cum am simţit!

Efectele produsului asupra pielii:
Eu l-am aplicat atât pe mâini, cât şi pe picioare (mă refer strict la palme, uneori am favorizat şi pielea coatelor, labele picioarelor, mai rar genunchii - vreau să fie clară şi concretă explicaţia şi zău că nu găsesc altă formulare mai elevată). Am spus "uneori" deoarece am avut tendinţa de a folosi cu parcimonie acest gel hidratant - ştiţi cum e când îţi place atât de mult un produs cosmetic high-end sau un parfum costisitor încât - paradoxal - îl foloseşti cu prudenţă, de teamă... să nu se termine! 

Imediat după aplicare, pielea rămâne foarte fină, are moliciune, catifelare şi supleţe. Mi-ar fi plăcut ca hidratarea pielii mâinilor să se menţină mai mult în timp, chiar dacă intervine repetitiv spălarea acestora. Pentru călcâie, am perceput în alt mod efectul. Aveam pielea destul de uscată şi am observat schimbări pozitive în ceea ce priveşte aspectul şi hidratarea. Nu spun că are efect reparator, dar îşi îndeplineşte promisiunea referitoare la hidratare - aducând ca bonus minunata senzaţie de sublim răsfăţ! Nu e de mirare că acest produs se fabrică de mai bine de un secol şi că are un statut pe piaţa cosmeticelor naturale  din Franţa.

AICI găsiţi gelul Hyalomiel produs de brandul Feret. 
Preţul unui flacon de 50 ml este de 59 lei. Nu este cel mai prietenos preţ dar mierea organică nu-i ieftină, iar produsul este unul recunoscut. Şi-apoi, sunt buzunare şi buzunare, nevoi şi nevoi, dorinţe şi dorinţe, oameni şi oameni! În plus, întotdeauna e bine să fim informaţi! 


Consider că a fost un privilegiu să testez acest gel hidratant! 
Sper să vă placă articolul şi să vă fie util, să vă inspire, să vă sporească wishlist-ul! :) 


Ce spuneţi, fetelor, v-ar tenta să încercaţi acest produs?

O săptămână reuşită vă doresc!
Pupici mii!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Seria review-urilor va continua cu masca de faţă cu hibiscus - Balm Balm!


 

Blog Template by YummyLolly.com