12 sept. 2015

OOTD: Zâmbetele sunt sărutările sufletului

Bună, fetele mele! :)

E o zi ploioasă şi mohorâtă. Încerc să mă autoeduc încât să spun şi, totodată, să şi cred că e o zi frumoasă, cu ploaie! :) Lista mea de "to do" e extrem de încărcată şi o pasă de rebeliune mă îndeamnă şi mă susţine să las totul în aşteptare pentru puţintel timp încât să acord  şi blogului meu atenţia binemeritată!

Phiii... si aşa un dor mă încearcă!!! De voi, de interacţiunea noastră, de a scrie pe blog. Cred că azi, de voie - de nevoie, voi reuşi să bifez ceea ce părea un obiectiv utopic şi în totală neconcordanţă cu maniera în care scriu eu, cu temperamentul meu: o postare foarte scurtă!

Pozele pe care vreau să vi le prezint sunt făcute weekend-ul trecut - sâmbătă, în zori! Aşa se explică şi lumina lor albăstruie, lăptoasă... De pe Kurtmann au fost comandate piesele de bază ale ţinutei pe care am purtat-o şi ţin să vă spun că ambele reprezintă alegeri extrem de inspirate, din toate punctele de vedere! 

E momentul să las fotografiile să vorbească... Sper să vă placă ţinuta! 

Am purtat: 
Pantaloni Vila - se află pe stoc AICI
Bluză Only - alte modele sau modele similare AICI
















Alte elemente ale ţinutei: plic La Muse Chic, colier via Kurtmann, sandale random.

Voi sunteţi obişnuite cu o Ilda mai zâmbăreaţă şi mai săltăreaţă! Supărată nu eram, probabil puţin obosită şi, mai mult, preocupată de toate provocările acestei perioade! Le purtăm cu noi, inevitabil... Însă fac parte din viaţă, iar când dorim să nu le bifăm doar pentru a fi bifate şi-atât, procesul e de intensitate; fireşte, rezultatele sunt pe măsură şi vin să compenseze şi să şteargă toate frământările!

Fug acum, chiar trebuie! Să îmi ţineţi pumnii pentru luni, am emoţii fantastice la întâlnirea cu cei 31 de prichindei de clasă pregătitoare! 

Dorul meu va fi alinat aici de gândurile pe care mi le veţi lăsa la rubrica de comentarii şi vă mulţumesc pentru faptul că mă înţelegeţi şi mă iubiţi aşa cum sunt - cu bune şi cu mai puţin bune!

Vă îmbrăţişez, fete dragi!
Weekend pe placul inimii să aveţi!

Ilda
Lavender Thoughts to you


P.S. Dovada că s-a şi râs la această şedinţă foto, în ciuda aparenţelor!

P.P.S. Pentru titlul postării m-a inspirat Minna Thomas Antrim (scriitoare americană). Ei îi aparţine acel gând frumos însă un alt citat al său este foarte cunoscut:

Experience is a great teacher but she sends in terrific bills!





 

Blog Template by YummyLolly.com