21 aug. 2015

Vintage necklace - Happiness Boutique

Hello, ladies!

Pentru astăzi, mi-am propus să vă prezint un colier pe care l-am primit recent în urma acceptării invitaţiei de colaborare adresată de echipa Happiness Boutique. Este vorba despre un site german ce comercializează accesorii (coliere, brăţări, cercei, inele) şi articole vestimentare. 

Scriind titlul postării şi, respectiv, denumirea magazinului, m-a lovit o revelaţie! Cred că nu numai aspectul deosebit şi diversitatea bijuteriilor de pe site m-au atras ci şi unele detalii de natură subliminală:

Happiness - corespondentul englez pentru "fericire";
Felicia (numele meu) - corespondentul  latin pentru "fericire";
Happy - numele unui clown drăguţ foc pe care i l-am oferit în dar soţului meu (la vârsta la care ne reprezentau astfel de cadouri);
Happy moments - serie de articole ce au vechime pe blogul meu, exerciţiul de fericire pe care îl fac cu mine însămi acordând atenţie şi preţuind tot ceea ce mi se întâmplă frumos, zi de zi.

Poate că sunt simple coincidenţe, poate că se aplică principiul conform căruia tot ceea ce apare în viaţa noastră se întâmplă cu un rost anume!

Revenind la ideea iniţială... am apreciat maniera relaxată în care a fost abordată propunerea de a colabora şi am colindat cu plăcere printre rafturile cu coliere! Mi-a fost extrem de greu să decid. Am bifat ca favorite o mulţime de astfel de piese. Cum nu le puteam lua pe toate acasă, am apelat la considerente de ordin pragmatic: îl elimin pe acesta pentru că mai am un altul de aceeaşi culoare, renunţ şi la acesta pentru că am un model aproape similar... şi tot aşa!

Am restrâns cercul până am ajuns la un singur colier! Splendid, cu aer vintage, cu patină... Şi toate stelele îmi şopteau să îl iau! Un singur impediment la orizont: e un produs popular -  e evident acest lucru după numărul fotografiilor din galeria de pe pagina sa, fotografii ce oferă posibilitatea de a observa felul în care se aşază la gât, detalii legate de aspect, formă şi mărime! Pe de altă parte, aceste fotografii reprezintă o dovadă a versatilităţii piesei în discuţie şi o bogată sursă de inspiraţie în privinţa combinaţiilor în care poate fi inclusă...

Revenind la aşa-zisul impediment: când a fost vreodată o problemă pentru mine faptul că deţin/ poartă şi alte persoane acelaşi accesoriu, aceeaşi haină, aceiaşi pantofi?! Niciodată! Dacă mie îmi place un lucru, îmi dă inima ghes să-l iau şi simt că mă reprezintă... go for it!

Dragile mele, vă prezint acum fotografiile minunatului colier ce a fost frumos întâmpinat de cele ce alcătuiesc colecţia mea! Păstrez pentru finalul postării câteva informaţii ce vă pot interesa!


via Happiness Boutique


Atenţia pentru detalii... 
nu cred să existe femeie care să nu o remarce, care să nu aibă slăbiciune pentru aceasta!






Close up









V-am promis completări ce pot fi utile în cazul în care decideţi să plasaţi o comandă pe site:

- Happiness Boutique oferă gratuitate la transport - un detaliu semnificativ (în opinia mea);
- site-ul are un program de fidelizare şi recompensare a clienţilor - AICI puteţi afla amănunte;
- termenul de livrare a comenzii a fost, în cazul meu, de 6 zile lucrătoare;
- plicul de polietilenă - în care se afla frumoasa cutie albă din carton rezistent a colierului -  mi-a fost adus la uşă de către poştaş;
- colierul e lucrat cu mare atenţie, montura pietrelor e impecabilă; nu i-am găsit  niciun defect; e un produs de calitate şi, raportând la acest aspect, consider că preţul său e justificat.


Făceam referire anterior la atenţia pentru detalii. Iată cu ce zestre a venit însoţit colierul:


De la bunica citire: secrete în legătură cu întreţinerea bijiteriilor!


Inimioarele sunt pentru mine!!! Iar citatul foarte fain...

Mi-aş dori foarte mult să fie posibilă continuarea acestei colaborări! La o eventuală dată viitoare, aş alege două perechi de cercei - una pentru mine, alta pentru o cititoare fidelă!

La momentul potrivit, ne vom revedea cu acest colier în cadrul unei postări tip ootd (outfit of the day), merită să fie admirat în cadrul unei ţinute - va fi pus în valoare cu-adevărat!  Şarmul pe care îl are şi din care oferă cu generozitate îmi dă convingerea că nu va fi singura dată când va da nota de glam unei ţinute pe care o voi purta! :)


Saturday night inspiration...


Vă mulţumesc frumos pentru vizită, fete dragi!
Aştept să îmi spuneţi dacă e pe gustul vostru colierul ales de mine sau dacă aţi găsit pe site vreunul de care să vă îndrăgostiţi!

Să aveţi weekend cu zâmbete şi cu relaxare! Pupici! :)
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com