14 aug. 2015

OOTD: Versatila fustă din denim...

Hello, ladies! :)

Dacă vă gândiţi că am greşit postarea (aşteptând partea a doua a celei precedente) să ştiţi că nu-i aşa! În mod deliberat am decis să scriu azi despre o ţinută! Să vă spun şi de ce, e bine să cunoaşteţi şi voi anumite detalii! 

În cadrul unei colaborări dintre un blogger şi un anumit site, există nişte termene pe care trebuie să le respecţi! Se manifestă flexibilitate în acest sens dar... nu-i iei omului toată mâna dacă îţi întinde un deget! În cazul de faţă, am dorit să respect angajamentul de a prezenta o fustă din denim sosită odată cu delicata şi feminina bluză cu buline pe care aţi văzut-o într-o postare recentă. Ambele alese de pe site-ul Romwe.

Nu m-ar fi amendat nimeni dacă mai aşteptam dar aşa sunt eu în astfel de situaţii - suflet la gură! Cum povestea despre cadouri şi noi achiziţii este bucătăria noastră internă, ştiu că veţi avea răbdare şi veţi înţelege că o lăsăm pentru puţin timp în stand by... căci astfel mă voi simţi eu mai liniştită, mai relaxată! În plus, omul meu cel drag a făcut abstracţie de faptul că a venit după o zi lungă şi grea de lucru şi a intrat direct în rolul de fotograf! Nu credeţi că merită să fie prezentate rezultatele?

Fustă din denim cu croială în A, având culoarea jeansului clasic, un material bun, talie marcată, buzunare aplicate, încheiată cu nasturi în partea din faţă...  Cusături fără cusur, nu am nimic a-i reproşa! Cu linie simplă, lejeră, are versatilitate - prin lungimea rezonabilă dobândeşte un mai mare potenţial de a fi integrată în ţinute diverse! Nu aveţi impresia că fotografiile de pe site creează impresia că ar fi mai scurtă?

Cu toate acestea, fiica mea - moştenind (de la tatăl ei) un spirit de observaţie ascuţit şi un spirit critic pe măsură - m-a flatat cu afirmaţia: Mama, îţi trebuia un fund mai mare pentru fusta asta!... Are dreptate, mi-e puţin lărguţă în zona şoldurilor  - eu neavând o siluetă de tip clepsidră. Dar o las exact aşa, prefer să fie uşor lejeră decât să "plesnească" pe mine, să apară inconvenientul de a se desface inestetic pe porţiunile dintre nasturi! O voi purta la şcoală, la piaţă, la o plimbare în parc, la o ieşire la terasă... Acum am pozat-o într-o frumoasă livadă unde, la puţin timp după şedinţa foto, am revenit cu căţel şi purcel copil pentru a ne relaxa şi pentru a face hatârul tuturor fetelor din familie! 






Detalii...










 Dintr-un "model" de 1,62 m, cocoţat pe ditai tocurile, 
fotograful poate face o piticuţă-piticanie cât o pitulice!



Nu rezist fără să mă joc!
Credeai că te-ascunzi de miiiine, că nu te găseeesc?!


Elastic woman! :)))


Am purtat:

Fustă din denim / Denim skirt via Romwe - AICI / HERE
Body Bershka via Kurtmann
Sandale via Fashion Up
Restul elementelor ţinutei - random

Dia a fost foarte drăguţă şi mi-a împrumutat broşa ce înveseleşte coşul de nuiele. A primit-o în dar de la Alina Anghel! :)

Byeeee! Let's have fun tonight!!!

Fete dragi, pupici dulci şi mulţumiri pentru vizită!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com