31 aug. 2015

OOTD: Endless story... cu Happiness Boutique

Fetele mele dragi, deşi e doar o chestiune de ordinul orelor şi minutelor, vara e încă aici... Ne va mai zâmbi şăgalnic de pe-o rază de soare, se va asigura că nu o vom uita! Vară există continuu - prin gândurile noastre îndreptate către ea, prin nerăbdarea cu care o aşteptăm, prin speranţa unei noi întâlniri cu acest sezon solar, prin amintirile de vacanţă. 

Am o bănuială. Ideile mele sunt întrucâtva influenţate în mod pozitiv de lectura unei cărţi. Sfârşitul de vară mă prinde citind "Povestea fără sfârşit" a lui Michael Ende. Şi, credeţi-mă pe cuvânt, e chiar un mod foarte frumos de a încheia vara - memorabil, aş spune!

Fiica mea a citit cartea manifestându-şi entuziasmul pe tot parcursul acesteia. La final, a făcut o constatare: E mare păcat că nu aţi citit cartea asta când aţi fost copii!. I-am spus că pot recupera, o pot citi acum - chiar dacă sunt adult. Am fost aplaudată pentru intenţie, pentru hotărârea luată.

Ca un observator atent, Dia mi-a luat în permanenţă pulsul de cititor, m-a întrebat unde sunt, unde am ajuns, mi-a înţeles nerăbdarea şi bucuria cu care m-am furişat cu cartea, furând timp doar pentru mine în compania eroilor săi, a avut tactul de a nu fi spoiler, a ştiut că nu mai e nevoie să îmi fie trezit interesul - eram deja sub vrajă!

Dacă nu aţi făcut asta, vă recomand în mod călduros şi entuziast să citiţi acest volum! Vă veţi simţi iarăşi copii! Copii ce au ca aşi în mânecă experienţa de viaţă, cea a orelor de limbă şi literatură română, a lecturilor ce v-au sporit anterior, a întâlnirii conceptelor filosofice. Dar... atât de copii!!! Vă daţi seama ce combinaţie?!

Am ţinut să vă adresez această recomandare. Cartea lui Michael Ende e dincolo de anotimpuri şi poate fi citită cu trăire oricând! 

"Povestea fără sfârşit" mi-a fost sursă de inspiraţie şi pentru şedinţa foto dedicată unui splendid colier vintage, un accesoriu atemporal ales recent de pe site-ul Happiness Boutique. A completat în mod fericit elementele ţinutei, a venit să definească o stare de spirit specială! Are versatilitatea de a fi integrat şi în ţinute casual (oferindu-le acea notă de glam) dar eu am ales, de această dată, să îl port cu feeling de prinţesă... 











Vintage-inspired Flower Queen Statement Necklace
(click pe denumire pentru a acesa pagina colierului, pe site)











Cu multă dragoste...

Ilda
Lavender Thoughts  to you

P.S. Dacă v-a fost pe plac postarea şi consideraţi că merită, 
un share pe Facebook m-ar bucura!


 

Blog Template by YummyLolly.com