19 iul. 2015

OOTD: Top pastelat cu detalii dantelate

Hello, fete dragi! :)

Ce faceţi voi, cum v-a fost weekend-ul? Cine a fost la mare să mărturisească rapid! Ştiţi care e, în mod invariabil, cererea mea expresă către orice prieten care ajunge la mare? Să se arunce o dată în valuri şi pentru mine! Să facă un plonjon spunând: Asta e pentru Ilda!. Poate că e o copilărie dar am convingerea că aş şti şi aş simţi când mi s-ar face o astfel de "dedicaţie"... În ce fel aş simţi? Hmm, ca o adiere, ca o uşoară senzaţie de răcoare, ca un fior prin corp - depinde de felul în care a fost dusă la îndeplinire dorinţa! :))

Fete cucuiete, vin astăzi cu o ţinută foarte simplă, comodă, lejeră - sunt atât de multe situaţii în care ne e confortabil să purtăm aşa ceva, iar voi ştiţi asta! 

Nu ştiu dacă vă mai amintiţi pantalonii cu print floral pe care vi-i prezentam cu încântare aici (într-o zi incredibil de caldă de la sfârşitul lunii februarie)! Deşi i-am purtat de multe ori, am avut senzaţia că tot îmi lipseşte din dulap acel top/ tricou, acea bluză/ cămaşă care să îi completeze exact aşa cum aş dori eu.

Bănuiţi deja unde vreau să ajung? Am găsit la Kurtmann un tricou care să corespundă imaginii pe care o aveam conturată  în minte. Având o nuanţă pastelată (o combinaţie  ce pare a se întâlni chiar la "jumătatea drumului" dintre roz şi piersică) şi detalii dantelate care îi sporesc nota de feminitate!  Materialul: o vâscoză foarte fină (atât de fină încât eu mă tem să spăl tricoul la maşină, la 30 de grade - aşa cum e recomandat; îl voi spăla numai manual), cu o textură aparte - vă puteţi forma o părere clară vizualizând aici, cu ajutorul opţiunii zoom.

Pozele?! OK, pozele, nu mai spun nimic, tac chitic! :)





Detalii...











Am purtat

Tricou Bershka via Kurtmann - click AICI pentru diverse alte modele
Pantaloni Stradivarius via Kurtmann
Geantă Rocha John Rocha (oldies but goldies)
Accesorii - magazin local


Înainte de a încheia postarea, vă reamintesc că la Kurtmann, în această perioadă, sunt reduceri de 60% la toate produsele aflate în stoc (iar acesta se epuizează rapid, credeţi-mă!)...

Pentru dragile mele cititoare, acelaşi magazin online oferă un voucher de 100 de lei pentru shopping - nu-l cred pe cel ce spune că nu-şi doreşte aşa ceva :P!!! Încă mai aveţi timp să vă înscrieţi la concurs - aici!

Pupici mulţi!
Dacă sunteţi în concediu, cu relaxare maximă să fie săptămâna ce vine!
Dacă nu... zile uşoare, cu spor şi cu momente care să vă aducă zâmbete! 

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com