30 iul. 2015

Oje, unghii, vacanţă... :)

Hello, girls! 

Fie că aveţi, fie că nu aveţi cont de Facebook, fie că mă urmăriţi pe această reţea de socializare au ba, mi-aţi tot spus: Pe blog, Ilda, pe blog!... Ştiind că aveţi dreptate, mă conformez, chiar dacă azi fac un compromis: nu am fotografii de calitate dar sper să fie destul de bune pentru a vă forma o părere în legătură cu ceea mi-am propus să vă prezint! 

Pe vremea când eu încă eram o fiinţă grăitoare (la propriu, căci la figurat... sunt neîntrecută! :P), am primit un colet cu bunătăţi şi frumuseţi - slăbiciuni de-ale noastre, de-ale fetelor! Din partea magazinului online cosmania.ro veneau produsele, toate marca Golden Rose.

Să vă prezint conţinutul pachetului:

- două oje GR Express Dry:  07 (un gri deschis) şi 22 (un roz pastelat);

două oje GR WOW! : 49 (un roşu cu nuanţe de roz-zmeuriu) şi 52 (un maro-roşcat închis, cu tentă de burgundy);

- un luciu de buze GR Color Sensation (118);

- un fond de ten lichid GR Perfect Finish (52).


Swatch-uri la cald pentru oje...


Dintre cele patru oje, prima pe care am folosit-o a fost cea care are nuanţa cea mai închisă: Golden Rose WOW! (52). Cred că aţi remarcat-o şi în această postare tip ootd!






Din păcate, nu a rezistat mai mult de trei zile pe unghiile mele. E drept, nici nu am sigilat cu top coat şi, în vacanţă fiind, stând ziua întreagă acasă, am forjat pe activităţi domestice ("favorita" mea: să spăl vasele!). Altfel, se aşază frumos pe unghie, e pigmentată (am aplicat două straturi, din obişnuinţă, dar m-aş fi putut rezuma şi la unul mai consistent), are luciu.

Ca un Rac nehotărât ce sunt, postam azi pe Facebook această fotografie şi vă ceream părerea în privinţa alegerii pentru o manichiură! 


Draga de Liuba a presimţit că eu doar aveam impresia că nu ştiu ce vreau şi că balanţa mea deja înclină către ceva! Nu vi s-a întâmplat să doriţi să primiţi o sugestie din partea cuiva în privinţa unei ţinute sau a unui accesoriu (de exemplu!) şi să constataţi că, de fapt, decizia voastră era deja luată numai că aveaţi nevoie doar de o confirmare?! Deja-vu, nu-i aşa?

Nu o mai lungesc şi vă arăt care a fost preferinţa de moment şi rezultatul:
Ojele Golden Rose Dry Express (07 şi 22)



Oja cea gri mi-a lăsat impresia că are grad de acoperire mai mare, cea roz fiind puţintel mai apoasă - chiar dacă cele două fac parte din aceeaşi colecţie. După două straturi aplicate, ambele arată foarte bine. Se vede că au luciu frumos - nu am folosit top coat. Îşi merită denumirea de Express Dry, se usucă rapid. Preferata mea este cea gri, e prima ojă cu această nuanţă în colecţia mea.

Deşi pe unghiile mele aspectul său pare a fi texturat, oja nu are această caracteristică. Se prezintă astfel deoarece subsemnata a avut chef să îşi facă manichiura în curtea casei, la umbră - unde tot 50 de grade Celsius erau (pe motiv de miezul zilei). Don't try this at home!!! Se confirmă faptul că face bule oja aplicată în condiţii improprii (la temperaturi ridicate fac referire). Mi-a fost uşor să deduc asta căci eu am mai aplicat-o în joacă, pentru swatch pe unghii - aflându-mă la temperatura cât de cât normală a casei - şi nu am obţinut acest efect, aspectul era unul neted.

Voi aţi folosit ojele Golden Rose din noile colecţii? 
Dar luciul de buze şi fondul de ten? Pe viitor, revin cu impresii şi despre acestea... 

Aaaa, spuneţi-mi neapărat ce ojă şi ce nuanţă purtaţi voi pe unghii acum! Nu mă supăr deloc dacă îmi lăsaţi şi câte-o poză ataşată comentariului! ;)

Pupici mulţi!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you




 

Blog Template by YummyLolly.com