3 mai 2015

De-ale casei... noutăţi, cumpărături, comenzi de toate felurile!

Hello, hello! :)

Fete dragi, de ce nu mă trage şi pe mine cineva de mânecă?! Ilda, Ilda, nu ai mai postat de mult timp despre  noutăţi, despre achiziţii recente, despre comenzi online, despre produse cosmetice, despre produse în teste! Probabil că răspunsul meu spontan, ca să mă "disculp", ar fi: Dar am tot postat despre acestea pe pagina de Facebook! Fără abatere, punctual!...

Mi-am dat seama că e o abordare greşită din parte-mi! Unele dintre fetele ce fac parte din minunata comunitate Lavender Thoughts nu au cont pe reţeaua de socializare menţionată - e alegerea lor şi le-o respect! Acelea dintre voi care au cont pe Fb pot rata  unele postări de acolo - pur şi simplu, din varii motive,  lăsându-se purtate de vârtejul cotidian sau, de ce nu, de o vacanţă binemeritată

Dacă aş face săpături, aş găsi multe restanţe de genul celor pe care le am în gând, dar mă voi opri asupra unora de actualitate sau cât de cât recente!

Cu ce să începem, cu ce să începem căci multe sunt pe ordinea de zi?! 
Da, prima să fie o spovedanie! Încât să-mi iasă din grijă şi să nu mă mai simt  vinovată (dar ce vină plăcută şi complet inofensivă)! Am intrat într-unul dintre magazinele preferate (dintre puţinele pe care le am în oraşul de baştină) pentru a cumpăra, la recomandarea coafezei, un produs pentru protecţie termică a părului! Am intrat cu această intenţie şi... iată cu ce am ieşit!!!


Da, am explicaţii! Şi mă veţi înţelege perfect, la fel aţi fi procedat şi voi! :))) Am cumpărat (cu 24 de lei) produsul Hair straightener spray - Stella Vita Style Professional, fabricat în Ungaria. Pe ambalaj e precizat în mod expres că protejează structura părului de efectul termic rezultat din uscarea cu foehnul sau alte dispozitive similare! Apoi, mi-am dat seama că voi avea nevoie curând de un deodorant şi m-am orientat către Bourjois Iris Blanc. 

Cât pe ce să plec cuminte daaaar... în drum spre ieşire, nu ştiu cum mi-au fugit ochii către un stand şi au rămas acolo, fără şanse de a anula asta! Produse Nyx, nu puteam  să cred ceea ce vedeam! Produse Nyx în oraşul meu??? Welcoooomee!!! Dacă nu ştiaţi încă, eu sunt mare iubitoare de produse Nyx  - ce dovadă mai doveditoare decât postarea cu swatch-uri pe buze la 16 rujuri Nyx?! Apoi, nu mă despart de concelearul lor, de blush-urile cremă, iubesc şi Soft Matte Lip Cream-ul (la năucitoarea nuanţă Amsterdam am scris review aici). Prin urmare, consider că am fost chiar chibzuită când am reuşit să îmi limitez pornirile la doar un Soft Matte Lip Cream - nuanţa Milan, un roz care a găsit echilibrul dintre linişte şi exuberanţă! Lângă standul cu pricina, ojele Flormar! Cine e de vină că mi-am amintit că vreau să cumpăr câteva  - şi nu pentru subsemnata?! Vă daţi seama că mi-am făcut parte! Na!!! :P Flormar Supermatte - Charming Coral (M108) şi Bordeaux Red (228). Mda, aşa mi-a ieşit...

Un alt derapaj ce necesită spovedanie s-a întâmplat când am mers să îmi cumpăr o apă micelară Garnier. La magazinul alăturat celui de cosmetice, o geantă albă în vitrină! Cu franjuri! Toate butoanele mele s-au activat instant, toate sistemele de alarmă urlau: Nu mai ai nicio geantă albă şi... îţi trebuie! Are franjuri şi ştii cât îţi doreşti un accesoriu cu astfel de detalii, în special o pereche de încălţări sau o geantă! Nici n-am intrat bine în magazin că am şi plecat  victorioasă cu geanta din piele. Başca o datorie - "pe caiet"! Geaba s-a uitat bărbatu' iubitor cu o undă de reproş în privire (chiar nu era momentul, aşa-i, recunosc!), geaba a încercat să îmi spună că nu prea ar fi stilul meu! Păi cine ştie mai bine ce e şi ce nu e stilul meu?! Cu atât mai mult s-a încăpăţânat catârul din femeia care sunt şi s-a ancorat mai abitir în copite! Iarăşi va spune Aurora Toma că redescoperă cu mine cuvinte demult uitate! :)))



Cred că atunci când voi avea bluza asta comandată pe site-ul Sheinside (deja am primit avizul, marţi merg la poşta vamală), o voi împerechea în doi timpi şi trei mişcări cu geanta de mai sus! Vor face echipă bună! Şi cu jeanşii evazaţi! Şi cu platforme! Mmmm? Cum sună???

Click AICI  pentru detalii în legătură cu bluza!

În acelaşi colet voi primi încă o bluză şi un blazer alb! Culoarea galbenă a colajului 
de mai jos indică: Atenţie, click pe linkuri!...

                  Bluză:  AICI      
            
                                   Blazer: AICI                                               

Aţi remarcat pe pagina de pe site fotografia unei bloggeriţe îndrăgite purtând această bluză ?
Vă îndemn să aruncaţi o privire atentă şi la secţiunea Style gallery de pe pagina blazerului! Toate acele zeci/sute de poze m-au convins! Nu numai în legătură cu frumuseţea piesei ci şi a versatilităţii sale! 

Surpriza etapei constă în aceea că se află în drum spre mine încă un colet, cu articole de pe acelaşi site. De data aceasta, va fi livrat prin firmă de curierat! Tot vorbim despre noutăţi, vreau să vând blana ursului din pădure şi să vă prezint deja cele trei articole care mi-au făcut cu ochiul!



Pantalonii: AICI (un model asemănător) // Bluza: AICI // Ochelarii de soare: AICI
Blazer - găsiţi link mai sus!

O altă comandă online - la H&M de această dată! Pe motiv că un "fotograf" care se respectă are nevoie de tricouri noi. Trei la număr! Şi de două... sutiene! Pentru a sa soţie, fireşte! :P


Aşadar, două tricouri tip polo: unul galben, altul albastru! Şi unul clasic, cu dungi! Bănuiţi cine şi-a băgat coada aici?! A se remarca pudoarea/discreţia cu care am pozat cele două piese de lenjerie intimă! Hmmm... şi credeam că nu am nicio problemă în a le prezenta pe blog! M-am supraestimat! :) Voi aţi rezistat valului de comuniune a comenzilor la acest nou magazin online?

Schimbăm registrul şi mergem (da, iarăşi!!!) în acelaşi magazin de cosmetice la care ar trebui să primesc ordin de restricţie încât să nu ajung la sapă de lemn! Cum să nu vibrez văzând oferta de fiole Floritene? De atâta amar de vreme îmi doresc să le încerc, dar nu m-am mobilizat să le comand online! Acum, fiind la botul calului, cu 8 lei bucata, puteam să spun: Pas! ?! No way! Prin urmare, m-am descotorosit de 40 de lei cumpărând 5 fiole: două cu colagen, două cu lăptişor de matcă, una bucată fiolă "Instant beauty" - închideţi ochii şi imaginaţi-vă cum voi fi când o voi folosi!!! Dacă vedeţi că nu vin cu review-ul în decurs de o lună, vă rog să jucaţi rolul picăturii chinezeşti: Ilda, review pentru fiole! Ilda, review pentru fiole! ... 



Tot veni vorba despre testări... am primit în acest scop bine determinat, din partea Gloves in a bottle, loţiunea minune destinată pielii uscate şi altor probleme de natură dermatologică! 

Până acum, mărturisesc că nu mi s-a părut minune! Majoritatea bloggeriţelor care şi-au scris impresiile au afirmat că ar fi! Nu pentru că aş vrea să nu îi lezez renumele produsului ci pentru că doresc să fie un review onest şi obiectiv, bazat pe o testare corespunzătoare, cu simţ al răspunderii (nu cu aplicări pe sistemul... "când mi-aduc aminte") - cu alte cuvinte să am conştiinţa împăcată atunci când voi face unele afirmaţii ( şi e o conştiinţă al naibii de vigilentă), mai am nevoie de timp pentru a mă edifica şi a vorbi în cunoştinţă de cauză!

Atât... că-i oricum prea mult! 
Dacă aţi avut răbdare să-mi ţineţi companie în acest periplu, vă mulţumesc frumos!

Vă aştept cu nerăbdare feedback-ul! Orice aţi avea a-mi spune în legătură cu cele de mai sus şi nu numai! Ca să mă simt mai împăcată cu mine, spuneţi-mi si cu ce aţi păcătuit voi în ultima vreme! Într-ale shopping-ului, nu-mi spuneţi altceva! :)))

Pupiiiici!
O duminică minunată, fete dragi!

Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com