7 apr. 2015

OOTD: Un cardigan pastelat şi o cămaşă din denim. Rai de primăvară înflorită

Bună, fete dragi! :)

V-aţi gândit vreodată la o eventuală viaţă anterioară pe care aţi trăit-o şi la ceea ce aţi fi fost atunci? Mie mi s-a spus de atâtea ori că aş fi fost pisică încât am şi început să cred asta! Ochii verzi şi comportamentul calin, unele reacţii, expresii faciale şi gesturi i-au determinat pe cei apropiaţi mie să aibă această convingere... 

Dacă m-aş întreba ce mi-ar plăcea să fi fost într-o altă viaţă, aş spune cu strălucire în ochi, cu implicare sufletească: un pom înflorit! Ar fi o plauzibilă explicaţie pentru incredibila fascinaţie pe care o exercită asupra mea orice pom ce poartă strai cu mireasmă divină! M-aş îndrepta către fiecare dintre ei ca în transă şi aş rămâne să îi sorb din ochi...

Oare există oameni care trec pe lângă pomii în floare fără a-i remarca? E posibil aşa ceva? Mi-ar părea total nefiresc! Nu văd cum ai putea să nu îi iei în seamă?! Spectacolul pe care îl prezintă vine însoţit şi de un efect terapeutic, oferă relaxare, bucurie pentru ochi şi pentru suflet, zâmbet instantaneu şi un gând-confirmare cu trimitere la frumuseţea nespusă a vieţii!

Revenind cu picioarele pe pământ sau măcar aproape de acesta :)), vreau să vă spun cum am ajuns să aleg locaţia pentru a poza ţinuta aceasta. Având un drum de făcut cu maşina, la trecerea peste calea ferată am observat - în ciuda distanţei - prezenţa în vecinătatea acesteia a doi corcoduşi cu coroanele asemeni unor sfere imense, dantelate! În mod spontan mi-am propus  să îi fac vedetele unei postări. 

În ciuda faptului că era deja pe înserat şi vremea minunată a duminicii Floriilor se schimba arătând un alt chip, mai puţin prietenos (cu o scădere bruscă a temperaturii, cu vânt de-a dreptul nărăvaş care parcă avea de lucru numai în pletele mele - de fustă nici nu mai pomenesc :P), ne-a fermecat decorul, dacă s-ar fi putut ne-am fi scufundat în el pentru o baie de floare!
























Am purtat:

Jerseu Object  via Kurtmann - click AICI / HERE

Cămaşă denim via Sheinside - click AICI / HERE

Fustă Pull and Bear via Kurtmann - click AICI / HERE
(pe blog, într-o altă ţinută - aici)

Colier handmade - a gift from Bijoux for you
Pantofi, geantă - local store

Jerseul Object pe care l-am purtat este, în garderoba mea,  primul articol vestimentar aparţinând acestui brand! M-a impresionat prin calitatea ireproşabilă, fotografiile close up vorbesc de la sine!
Cămaşa din denim vine să sporească colecţia-mi ce prinde contur! Are material bun - un denim cu aspect prespălat şi e frumos lucrată! Păcat că din pricina vântoasei am uitat să vă arăt partea interioară a manşetelor, căptuşită cu un material moale, bumbăcos, cu print floral! Dar, cu siguranţă, o veţi mai vedea pe blog şi-atunci nu mai ratăm acest detaliu drăgălaş şi de efect!

Sper să vă placă look-ul şi să vă fi dat o stare de bine postarea aceasta!

Care sunt elementele ce sunt pe gustul tău din alcătuirea acestei ţinute?
Aaa, mi-ar fi părut rău să uit a întreba: oare tu ce ai fost într-o viaţă anterioară sau ce-ţi place să crezi că ai fost?

Pupicei!
Zile însorite şi gânduri senine să aveţi! :)

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com