7 mar. 2015

Pentru tine... cu dragoste!

Hello, ladies! :)

E puţin probabil ca mâine să pot fi aici, să mă pot conecta online. Nu pot lăsa lucrurile la voia întâmplării! Blogul acesta a devenit acum parte importantă din viaţa mea, prin intermediul lui ne leagă atât de multe, fiecare doamnă sau domnişoară ce trece pragul căsuţei mele îmi este foarte dragă! Vă simt atât de aproape de mine, de inima mea, de tot ceea ce sunt eu încât ar fi de-a dreptul nefiresc să nu vă trimit un gând bun în zi de sărbătoare!

Mă voi adresa acum, personal,  fiecăreia dintre voi...


                                                                                                                                  8 Martie 2015,
                                                                                                                              Călăraşi

Draga mea prietenă,



       Fie că ai blog, fie că nu ai, fie că am avut sau nu am avut  plăcerea de a ne întâlni faţă în faţă, ştiu sigur şi simt că îmi eşti prietenă - chiar dacă numai în mediul online! Mi-ai demonstrat asta în nenumărate rânduri. M-ai ascultat de atâtea ori cum numai femeile ştiu să asculte, mi-ai spus gândurile şi impresiile tale, m-ai încurajat, mi-ai spus critici pe care ai avut delicateţea de a le formula îmbinând eleganţa cu francheţea, mi-ai fost alături pentru a simţi că am cu cine să mă însoţesc şi să continuu drumul, să merg mai departe!

      Îţi mulţumesc acum pentru toate acestea şi pentru multe altele (pe care, poate, numai noi două le ştim)! Îţi mulţumesc pentru că eşti... pur şi simplu, pentru că exişti! 

        Mâine e ziua ta şi a mea, e ziua noastră, a mamelor noastre, a bunicilor noastre, a fiicelor noastre, a prietenelor noastre! A tuturor! Îţi doresc să te bucuri de sănătate; la fel, toate fiinţele importante din viaţa ta! Ştiu că astfel, bună parte din calea spre fericire e parcursă! Îţi doresc să iubeşti şi să te bucuri că iubirea îţi este împărtăşită! Fiecare femeie înfloreşte când se simte iubită... Ştiu că astfel, o altă parte din drumul tău spre fericire va fi străbătută! Mai doresc ca fiecare dintre visele tale să găsească răspuns şi, într-un fel sau altul, să se concretizeze! Ştiu că astfel vei avea împlinire şi echilibru în suflet, o altă mare parte din ceea ce ai nevoie pentru a fi fericită va fi parcursă! Mai rămâne doar puţin din drumul către fericire şi numai tu ştii de ce este nevoie acolo; fă în aşa fel încât să poţi străbate şi partea aceasta...

       Te îmbrăţişez cu multă căldură şi îţi doresc ca mâine şi în fiecare zi a vieţii tale să fii precum floarea aceasta:


Frumoasă, frumoasă pe de-a-ntregul, frumoasă cu-adevărat...
Conştientă că eşti unică, nu este şi nici nu va mai fi o alta asemeni ţie...
Senină, zâmbitoare, suavă şi, totodată, luptătoare ...
Mândră de ceea ce eşti, de felul în care ai crescut, de ceea ce ai reuşit!

La mulţi ani!!!  

                                                                                                    Cu dragoste şi prietenie,
                                                                                                                  a ta Ilda -
                                                                                                                  Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com