4 mar. 2015

OOTD: Keep calm, have fun and wear a tutu skirt!

Hello, ladies! :)

La ultima şedinţă foto m-am surprins pe mine însămi... Dacă la începuturi nu mă simţeam chiar relaxată în această ipostază şi doream locaţii care să aibă calitatea de a fi "departe de lumea dezlănţuită", se pare că încep să învăţ să mă detaşez de ceea ce este în jur, să nu mă mai întreb cine mă vede, în ce fel priveşte, ce părere are despre ceea ce se petrece! Atenţie la nuanţe: se pare că încep să învăţ... în niciun caz nu vreau să afirm că aş merge pentru un shooting într-un spaţiu intens circulat şi că m-aş simţi destinsă, ignorând complet circumstanţele! 

Conştientizez faptul că ies din zona de confort, îmi depăşesc nişte limite... şi consider că aceasta este o schimbare pozitivă! Poate că nu aş fi reflectat acum asupra acestor idei dacă o prietenă, într-o conversaţie la telefon, nu ar fi subliniat unele aspecte ce vizau evoluţia mea în plan personal şi influenţa pe care a avut-o blogging-ul, cu implicarea în acest proiect care face parte din mine într-un mod pe care cu greu l-aş putea descrie în cuvinte! 

"Nu am mai intrat de ceva vreme să te citesc, ştii de ce nu am reuşit să fac asta! Dar îmi voi aloca o zi să recuperez! Pentru că îmi place, faci o treabă foarte bună acolo! Apropos, ştii cât de mult mă bucur pentru tine că scrii pe acest blog? Pentru că te-a schimbat! Tu ai avut mereu aripi, dar le ţineai sub haină! Acum le-ai scos la iveală! Te cunosc de-o viaţă şi ştiu ce spun..."

Are dreptate, mă cunoaşte foarte bine şi chiar ştie ce spune! Vorbele acestea m-au condus către nişte revelaţii! 

Hmm, am o dispoziţie meditativă şi risc să fac iarăşi o postare prea lungă! Dacă vreţi să vă mai vorbesc pe această temă, spuneţi-mi şi voi dezvolta! Până una-alta, haideţi să vedeţi cu câtă relaxare am pozat în apropierea gării, la linia ferată - zona fiind mult mai circulată decât în mod obişnuit! În mod sigur a contat şi faptul că m-am simţit foarte bine purtând această ţinută. Fusta tutu de culoare neagră este cea care m-a inspirat! Vă amintiţi de ea din postarea despre noutăţile din coletul sosit de la Sheinside!


La final, vă voi lăsa detaliile despre piesele ce alcătuiesc ţinuta... 

Let's have fun!!! 




















Am purtat:

Fustă / Skirt via Sheinside - click AICI / HERE
Tricou Zara/ ZaraT - Shirt via Kurtmann - click AICI / HERE
Jachetă denim Bershka / Denim jacket - aici
Colier Pimkie / Necklace - aici
Restul elementelor - local store

Ştiu că am pus un întreg album foto, chiar am selectat în mod repetat până ce nu m-a lăsat inima să mai renunţ la alte poze. Mai ales că, privindu-le pe acestea,  s-ar putea spune că mi-am ratat cariera de balerină! :)) Dar asta e altă poveste...


                                       Cum vă place fusta tutu - vedeta acestei postări?! 
Aţi văzut preţul ei, nu cred că se poate mai bine de-atât! Cert e că mie mi-a deschis apetitul  şi pentru altele! 

Părerile voastre sincere, pozitive sau negative, exprimate 
în mod constructiv şi elegant, sunt preţuite !

Vă trimit mulţi pupici!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Nu uitaţi de concurs! Voucher oferit de Kurtmann, 
100 de lei pentru shopping online!





 

Blog Template by YummyLolly.com