1 feb. 2015

OOTD: Geacă Zara Agatha Dark Green. Stay warm and comfortable!

Hello, ladies! :)

M-am trezit ieri dimineaţă şi am ascultat oarecum nemulţumită zgomotele ploii şi pe cele ale rafalelor de vânt nebun.  Cum îmi propusesem să ies la pozat cu geaca Zara comandată la Kurtmann, mi-am zis  în sinea mea, râzând: în mod sigur, părul va fi prins în coc! Ştiam şi ce voi purta: o pereche de jeanşi rupţi (skinny jeans), UGG-urile care sunt comode şi călduroase la superlativ, un ruj cu o nuanţă de nude... Şi o pată de culoare în ţinută! 

Mergând cu Dia, cu maşina, până la o prietenă, ne-am amuzat amândouă auzind la un post de radio ce rula că "vremea se va strica". Cer posomorât,  vânt năuc şi ploaie - toate acestea se vor "strica"! :)) S-a vrut a fi o veste bună oare?

Socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Vremea e capricioasă şi schimbătoare, femeia... cu atât mai mult! În ultimul moment, gândul că oricum voi purta de n-sprezece mii de ori geaca asta frumoasă cu jeanşi, cu pantaloni, m-a determinat să schimb tot planul! De ce nu aş purta-o cu o fustă,  pentru un look smart casual?  Şi nu cu orice fustă ci cu una a cărei nuanţă te poate ajuta să uiţi că soarele absentează! 


Aşa se face că fotograful m-a găsit îmbrăcată altfel decât intenţionam. M-a făcut să mă simt bine schimbul unor replicile haioase - devenit ritual pentru noi:
_How do I look? :)
_You look goooodifull... 

Dacă am fost sau nu inspirată, va decide fiecare în funcţie de propriul gust, propria viziune! Eu una m-am simţit foarte bine (nu numai la shooting, ci şi apoi... la o plimbare în trei - ăăă, pardon, în patru; a fost şi Betty cu noi!)...

Despre articolul vestimentar ce a intrat recent în garderoba mea vă spun câteva vorbe la final! 
Deocamdată... Say cheeeeese! 

Am purtat:
Geacă Zara - click AICI 

















Cu geaca asta, am făcut o alegere pentru care mă felicit! Cunoaşteţi sentimentul de bucurie pe care îl ai când găseşti o haină de care chiar aveai nevoie şi simţi că ţi se potriveşte întru-totul! Are croială şi detalii frumoase (sunt sigură că i le-aţi remarcat!) e confortabilă şi foarte călduroasă, e lucrată ca la carte! Preţul e de 189 de lei şi, raportând la calitate, merită fiecare leuţ investit şi consider că reprezintă o achiziţie inteligentă! 

Cum nu se mai află pe stoc, vă recomand să urmăriţi periodic site-ul - există probabilitatea să reapară! Până una-alta, puteţi studia oferta de geci de la Kurtmann urmând linkul lăsat mai sus! 

Eu n-am putut să trec indiferentă văzând în magazin şi câteva modele de pardesie (ştiaţi că sunt corecte şi acceptate ambele forme de plural: pardesie şi pardesiuri?!)! Au acea eleganţă tipic parisiană! Le găsiţi AICI, la categoria "Jachete".  Imaginea lor m-a trimis cu gândul la o boare de vânticel primăvăratic... 

În altă ordine de idei, aţi recunoscut geanta Stradivarius pe care am purtat-o aici şi aici? Din acelaşi magazin online e luată şi aceasta! 


Aştept cu nerăbdare impresiile voastre...

Vă place noua mea geacă? Voi în ce combinaţie vestimentară aţi purta-o?
Care e părerea voastră despre ţinuta prezentată, ce aţi schimba la ea? 
Personal, aş schimba rujul şi aş merge pe unul nude - cum intenţionam iniţial... Parafrazam aici titlul unei melodii cunoscute, dar nu îmi pare că se aplică şi de această dată!

Mulţi pupici, fete dragi mie!
Să zâmbiţi mult şi să vă bucuraţi de duminică!:)

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com