23 dec. 2014

Leapşa de la iLUX... :)

Bună, fete dragi! :)

Ce surpriză credeţi că mi-a înseninat ziua?!

Mă trezisem puţin pleoştită pentru că trăgeam speranţe să fiu ca o zmeoaică după trei zile de luat la trântă cu gripa şi nu prea se arătau semne că aş scoate-o la capăt. Am citit cu uimire sms-ul primit de la o firmă de curierat. Hmm, ce să fie, nu mai aşteptam nimic?!

Ceva mai târziu, îmi aud soţul afară, în curte, comunicând vesel cu curierul: La noi sunteţi, nu? Îi zărise maşina în stradă. Intră pe uşă şi strigă triumfător: Ai primit o şosetă!. :) Da, da, nu mă păcălea. Chiar era o şosetă mare, roşie! Am scos rând pe rând bunătăţile din ea şi zâmbetul meu devenea din ce în ce mai larg. 






Ca un copil mă simţeam... O mulţime de bunătăţi trimise cu drag de a mea prietenă, Alina Anghel. Draga noastră, toţi trei veseli năpârstoci îţi mulţumesc bucuroşi! 

Dar ştiţi cine a lansat această frumoasă provocare numită "Te-ai pricopsit cu şoseta"?
Magazinul online iLUX  a avut inedita idee de a iniţia un joc pentru bloggeri -  joc al dăruirii insuflat de spiritul Crăciunului! În plus, a susţinut  călătoria şosetei buclucaşe! Când te gândeşti că implică doar să pui suflet, să ai spirit ludic şi să alegi ceva simbolic - în special dulciuri, ceva cu care să bucuri o persoană apropiată de inima ta.

Felicit echipa iLUX pentru acest proiect şi pentru maniera profesionistă în care a fost aplicat! Aţi bucurat mulţi oameni, i-aţi adus mai aproape unii de alţii, i-aţi făcut să gândească, să simtă şi să acţioneze frumos! Şi asta înseamnă foarte mult!


Să vă spun un secret: Şoseta merge mai departe! ;)

Vă pupăcesc şi vă strâng în braţe!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com