3 apr. 2014

Preferatele din februarie-martie

Hello, girls! :)

E început de aprilie, nici nu-mi vine-a crede! 
Vă spuneam într-o postare în care mă plângeam de "lipsa de cooperare" a timpului (pe cine să dăm şi noi vina, îl luăm pe el de ţap ispăşitor, deh!) că voi reuni preferatele ultimei luni de iarnă şi pe cele ale primei luni a primăverii. Mă ţin de cuvânt! Am noutăţi care merită prezentate, să deschidem cartea cu poze şi poveşti! :)


- Exfoliantul Evenly radiant overnight cu AHA -  Derma E
Probabil sunt singura fiinţă bleagă care a ţinut timp de vreo trei luni acest produs în dulap, fără să-l deschidă. Aveam reţineri.  De ce??? Habar nu am! Noroc cu Simona şi cu Georgia care mi-au spus că nu ştiu ce pierd, ducând muncă de lămurire cu mine! Doamne, câtă deptate aveau!!! Nu mai concep rutina de îngrijire fără acest produs. Lasă tenul fiiiin, neted, luminos, curat! Dacă doriţi review, just let me know!

- Soluţia micelară Garnier
Ştiţi că mă rugam (aici) să apară o micelară care să îi facă serioasă concurenţă celei de la Bioderma. Se pare că aceasta răspunde acelor rugăciuni! Mai păstrez puţin rezerva dar...dintre toate cele, ea se apropie cel mai mult şi, minune, nu simt lipsa celeilalte!


- Crema hidratantă de zi Gerovital H3 Evolution
Intră destul de repede în piele, hidratează foarte bine, are spf 15, bază bună pentru machiaj... Hmm, mirare, nu i-am dus dorul celei de la Aslavital!

- BB Cream Marionnaud
V-am spus că îl folosesc datorită Stellei (care are review la el, aici)! Luna februarie a stat sub semnul lui; apoi, începutul lui martie; tenul meu simţea nevoia de ceva mai light; să aplic zilnic un fdt cu acoperire mare, nu-i de colo; mi-am simţit faţa liberă purtându-l; pe de altă parte, arătând decent; expresia me with a better skin i se potriveşte! Dacă doriţi şi review-ul meu, daţi de ştire!



- Geluri de duş Balea 
Unul dintre ele, Relax Dusche Atem Pause, îşi merită numele; în multe seri ce urmau după zile intense, mă ajuta să alung din gândurile pe care nu le doream. Celălalt e al Diei, dar nu i-am rezistat, i-am dat atacul din cand în când: e cu ulei de flori de măr care este eliberat din nişte capsule minuscule, miroase foarte delicat, e cremoooos! 



- Şamponul Moraz cu extract de polygonum 
L-am primit spre testare şi mi-a reconfirmat că e bine să fii deschis la nou! Foarte bun şampon; fac afirmaţia aceasta în condiţiile în care eram fidelă altuia de ani buni; urmează review!

- Curl Activator Spray - Anian
Ştiţi că îmi place produsul acesta (i-am scris review aici); am tot avut dispoziţie de bucle, de păr creţ, iar acest produs mă ajută să-l obţin fără niciun efort!

- Uleiul pentru unghii Moraz
Am noroc de unghii rezistente, fără probleme deosebite; cu toate acestea, l-am folosit cu plăcere ştiind că voi observa, în timp, beneficii! Voi scrie review şi pentru el.

- Oja Rimmel 60 seconds - 622, Oh boy you're so fine!!!
Dacă aţi văzut vesela şi primăvăratica manichiură pe care v-am prezentat-o aici, veţi înţelege de ce este aleasă! Nu se usucă ea în 60 de secunde, dar nici nu aşteptam asta! :)) Cel puţin, nu pentru unghiile mele. :P



- Parfumul Comme une evidence - Yves Rocher 
Sigur îl cunoaşteţi, sigur ştiţi cât de bine se potriveşte acestui anotimp; e ca şi cum ai avea un concentrat de primăvară în sticluţă; tind să dau un puf-două în plus, m-aş scălda în el căci îmi pare uşor, nu îl simt a fi prea mult nicicând.



- Accesorii...
Un colier bufniţă, primit de Mărţişor de la o prietenă; l-aţi văzut purtat într-un ootd; e simpatică tare bufniţa asta roz, e adorabilă!
O broşă umbreluţă, primită de la un piticuţ din grădiniţa şcolii unde lucrez, e-aşa de funny; e umbrela norocoasă ce "mă apără de ploi"...




O carte pentru minte şi pentru suflet! Prin perdea - Aurora Liiceanu
Primită în dar în septembrie (cu o "dedicaţie" superbă), citită în ianuarie-februarie. M-a cucerit, am citit-o ca vrăjită. Aş fi recitit-o imediat după ce am terminat lectura ei. Aş reciti-o acum. Rar am acest sentiment!!! Vă mărturisesc o copilărie: când mai aveam de citit doar câteva pagini, simţeam că nu vreau să mă despart de carte şi am amânat pentru o vreme să fac asta! O recomand cu multă căldură, fără rezerve! 




Această fotografie, aceşti doi căluţi...
Descoperiţi la Aurora, într-o postare a ei - pe Facebook. Am tot  revenit la poza lor, are ceva ce transmite atât de mult; rezona cu starea mea dintr-o anumită perioadă; mă înduioşa să le privesc expresia ochilor, să-mi imaginez ce simt ei!


Povestea preferatelor celor două luni ce unesc două anotimpuri s-a încheiat...
Dacă aţi găsit în această postare ceva pe placul vostru, ceva care să vă atragă, 
dacă v-a plăcut ceea ce aţi citit, mă bucur foarte-foarte mult! :)


Vă aştept cu nerăbdare să-mi împărtăşiţi  impresiile voastre! 
Există vreun produs care v-a încântat în mod deosebit în ultima perioadă?
Un produs care să merite recomandat?!

O mulţime de pupici!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com