1 apr. 2014

Pasta de dinţi Powersmile, Jason - review

Bună, fetelor!

Probabil unele dintre voi îşi amintesc: vă anunţam în urmă cu ceva timp (pe Facebook, pe blog) despre faptul că am primit pentru testare două produse de pe site-ul Organic Baby. Informaţia referitoare la programul lor de afiliere destinat bloggerilor o aflasem de la Stella (aici), odată cu impresiile sale despre produsul căruia ii scriu şi eu review azi! 

Răsfoind site-ul, am decis că, unul dintre cele două produse alese, va fi pasta de dinţi Powersmile de la Jason. Citisem multe review-uri pozitive despre ea, îmi trezise interesul de mult timp. Apoi, chiar îi spuneam soţului meu că trebuie sa facem o schimbare pentru că pastele de dinţi binecunoscute nu îmi mai lasă acea senzaţie de prospeţime, nici vorbă ca această senzaţie să fie şi de durată . Recomandatea Stellei, medic stomatolog, a reprezentat imboldul de care aveam nevoie pentru a comanda această pastă de dinţi.


Iată care este descrierea produsului, pe site:
Pasta de dinti naturala, pentru albirea dintilor.
Pasta contine 3 elemente de albire fara abrazivi duri - pudra de bambus, calciu, bicarbonat de sodiu. Cu adaos de extract de patrunjel, care are efect sinergic si contribuie la o dantura sanatoasa!
Extractul natural de seminte de susan salbatic si extractul natural de grapefruit previn acumularea de tartru si lupta impotriva bacteriilor.
Uleiul esential de menta lasa respiratia proaspata.

Beneficii:
- NU contine fluor, SLS. conservanti, coloranti, indulcitori artificiali, zaharina sau propilen glycol.

Ingrediente: Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aphanizomenon Flos-Aquae Powder*, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Hydrastis Canadensis (Golden Seal) Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Ascorbic Acid, Calcium Ascorbate, Menthol, Sodium Bicarbonate, Sea Salt *Certified Organic Ingredient.


Să vă spun acum impresiile mele despre pasta de dinţi Powersmile, de la Jason!

Acest produs destinat igienei dentare este altfel decât toate celelalte pe care le-am folosit. Raportez la mai multe aspecte când fac această afirmaţie:

- are o consistenţă destul de densă;  aspectul te poate face să crezi că nu are acea fineţe a produselor similare, însă e doar o aparenţă - nu se percepe acest lucru în timpul periajului;

- culoarea produsului este un aşa-zis "alb murdar", o nuanţă ceva mai deschisă decât pasta de argilă albă;



- are gust mentolat, dar nu foarte accentuat - nu e înţepător la limbă, nu irită gingiile; 

- curăţă eficient dinţii, chiar dacă nu face foarte multă spumă; procesul de albire nu este unul vizibil pentru dantura mea;

- prospeţimea de după periaj (despre care aminteam mai sus) m-a impresionat; din punctul meu de vedere, acesta este atu-ul său cel mai mare;  senzaţia că ai dinţii foarte curaţi şi respiraţia proaspătă este una clară, puternică şi, mai important, de durată; la nicio altă pastă de dinţi nu aveam acest feeling timp îndelungat (până la momentul la care consumi alimente); e evident că uleiul esenţial de mentă pe care îl are în compoziţie face o treabă excelentă şi că formula este una foarte bună;

- faptul că nu are printre ingrediente conservanţi şi coloranţi, SLS, îndulcitori artificiali, nu  este deloc de neglijat;  de asemenea, extractele naturale (seminţe de susan sălbatic, grapefruit) care previn depunerea de tartru  şi susţin lupta  împotriva bacteriilor reprezintă, în mod cert, un alt aspect pozitiv;

- ştiu că multora dintre noi ne displac tuburile pastelor de dinţi cu capac ce se înfiletează; aceasta are tipul de capac ce se închide practic, comod.



Pe site, preţul unui tub de pastă de dinţi, având 170 g,  este de 37 de lei. 

Voi decideţi dacă sunteţi dispuse/interesate şi dacă vă permiteţi să investiţi ceva mai mulţi bani pentru sănătatea voastră! Eu vă recomand produsul fără să am îndoieli, având în vedere că mi-a plăcut mult şi că mă bucur că am avut posibilitatea să îl testez! 


Sper să vă fie util review-ul, este unul sincer şi obiectiv!

Voi aţi folosit această pastă de dinţi? Dar alte produse marca Jason?
Care e produsul care vă tentează cel mai mult de pe site-ul Organic Baby?

Mulţi pupici pentru voi!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts



 

Blog Template by YummyLolly.com