21 apr. 2014

OOTD: Floral print body

Hello, hello!!! :)

Fetelor, trebuie să vă spun cum a luat naştere postarea asta! 
Zi de Paşti!  Zi frumoooasăă, soare, veselie, energie minunată plutind în aer... Eram invitaţi la masă, împreună cu toţi ai noştri, la mătuşa (o gospodină de-să-vâr-şi-tă, jos pălăria!). 

Atât de mult doream să îmbrac acel body cu print floral pe care l-am comandat pe Kurtmann.ro, încât mi-am zis: asta e ziua! Încă de când am făcut această alegere, ştiam care va fi combinaţia în care îl voi purta (eu, care nu-s o fashionistă, mă bucur când am astfel de revelaţii). 

Ştiam că mă voi simţi foarte feminină şi că veselia ţinutei  va fi în concordanţă cu starea mea de spirit (chiar dacă presupunea să renunţ la a purta o rochie)! Adăugând colierul Stradivarius sosit la aceeaşi comandă, formula era completă! Nu-i aşa că e mult mai frumos în realitate decât pare în poza de pe site?! Cum iubesc astfel de accesorii, am fost entuziasmată când l-am primit!

Complimente şi priviri încântate din partea soţului şi a Diei (fetiţa mea are, se pare, o fascinaţie pentru acest body, l-ar tot mângâia!). Bingo, ready to go!

Mă gândeam eu că m-aş poza să vă arăt ţinuta, mi-era aşa de drag de mine :)),  dar nu prea era momentul, nu se aliniau planetele pentru asta...
Nu-i nimic, altă dată, într-o zi potrivită! 

Dar, când e să fie... este! Cuvinte cheie: Robofish, bol potrivit, dorinţa supremă a copilului (Răcoaică încăpăţânată şi ea).
Hai înapoi acasă,  îi facem hatârul!
Ne oprim să facem nişte poze, tot suntem doar noi doi?!
Da, facem!!!
Iuuuhuuuuu!

Pregătiţi-vă pentru un întreg album, s-au cerut toate acestea să fie postate!





Relaxing...

Vă jur că nu m-am căţărat în copaci în copilărie! Probabil, îmi dau restanţele...:P
Erau tare  îmbietoare braţele acelui pom! :)

De Iepuraş vă amintiţi? :)

Superbă livada asta...

Mie îmi place să port body, e confortabil; cel pe care l-am purtat are un atu în plus; are sistem de închidere cu capse; e mult mai practic, prin comparaţie cu copcile! 

Voi purtaţi body, aveţi măcar unul în garderobă?

Dacă aveţi întrebări, nu vă sfiiţi! :)
Vă aştept impresiile, sper să vă placă ţinuta mea! 
Mulţi pupici!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

Later edit:
Nu uitaţi, marţi (22 aprilie) este ultima zi de înscriere la giveaway-ul drăguţ al Iepuraşului cu papion! Click AICI!
 

Blog Template by YummyLolly.com