1 mar. 2014

Concurs!!! Să fie primăvară, să fie fluturi... (INCHIS)

La mulţi ani, fete frumoase! :)

Mă simt fericită că vin azi, de 1 Martie, cu o surpriză pentru voi!!! 
Totodată, vă trimit o mulţime de gânduri frumoase şi zâmbete, vă ofer un buchet de flori ce poartă parfumul primăverii şi vă doresc să fiţi vesele şi luminoase 
asemeni acestui anotimp iubit!




Revenind la surpriza anunţată... ea e însoţită de o scurtă istorie!

O prietenă mi-a oferit în dar aceste coliere pe care le port cu drag şi care mi-au adus mereu complimente! Pe primele două vi le amintiţi, cu siguranţă, din cadrul altor postări de pe blog! 

Pentru că îmi plac atât de mult, am dorit să aduc şi eu, la rândul meu, aceeaşi bucurie unor persoane pe care le preţuiesc şi cărora consider că li s-ar potrivi. Am obţinut numărul de telefon al doamnei care realizează aceste minunăţii... Numele său este Luminiţa! 

Am aflat că are un magazin pe Breslo, numit Miral; am ales de acolo nişte coliere care mi-au făcut cu ochiul şi am lansat comanda; mi-au fost livrate conform înţelegerii, ambalate corespunzător; bonus: un zâmbet blajin şi căldură sufletească...

Privindu-le admirativ, atingându-le cu delicateţe, mi-au părut mai frumoase şi mai fine, fiecare aducând cu sine o poveste nescrisă; imaginându-mi entuziasmul prietenelor pentru care am achiziţionat aceste accesorii deosebite, gândul meu a zburat şi către voi; imediat, în mintea mea a încolţit ideea de a-i propune Luminiţei să oferim un dar frumos uneia dintre cititoarele acestui blog! Răspunsul a fost Da! - cu multă deschidere şi bunăvoinţă! Ce moment mai potrivit decât aceste zile ale Mărţişorului?!

Sunteţi curioase să aflaţi ce am ales pentru voi, nu-i aşa?! 
Un superb colier cu fluturi -  sper din toată inima că va fi pe placul vostru! Este realizat din piele naturală (violet, bordeaux, ciclam) şi mărgeluţe de sticlă! 


Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs!

1. Intră pe Breslo, în magazinul Miral - AICI ; adaugă magazinul la favorite dând click pe inimioara aflată în dreapta, sub fotografia de copertă.
2. Distribuie pe Fb această postare.
3. Urmăreşte blogul prin GFC.
4. Lasă un comentariu care să cuprindă:

- linkul produsului favorit dintre cele prezentate  în magazinul menţionat;
- linkul de share pe Fb;
- numele cu care urmăreşti blogul prin GFC.

Un pont: 
Poţi vizualiza şi alte creaţii ale Luminiţei pe pagina sa personală de Fb (aici)!

Termenul limită pentru înscriere: 7 martie, ora 24:00! Norocoasa va fi aleasă prin Random.org şi va fi anunţată... de Ziua Femeii! :)

UPDATE: Am primit multe mesaje în care îmi semnalaţi că formularul Disqus vă creează probleme în a lăsa comentarii pentru înscriere!  Cum nu pot rezolva deocamdată problema aceasta, m-am gândit că puteţi să vă înscrieţi AICI (pe pagina de Fb a blogului) sau aici (pe subpagină). Voi cumula înscrierile când voi întocmi lista pentru randomizare! 

Fetelor, vă aştept cu drag înscrierile! Să aveţi baftă!

Mii de pupici primăvăratici!
Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com