23 mar. 2014

OOTD: Alb-negru şi color (varianta I)

Bună, fetelor! :)

Sunt sigură că aţi observat: soarele şi căldura sa au adus o adevărată explozie de verdeaţă în natură; pomii sunt deja înfloriţi - nimic nu poate fi mai frumos decât un pom înflorit; e evident că primăvara e instalată şi că ne dă, cu generozitate, aripi de zbor! 

Astăzi am ieşit şi am jucat badminton cu Dia purtând jeanşi şi un tricou (iar eu, credeţi-mă, nu dau jos cojoacele prea uşor); soţul meu a instalat în curte balansoarul, umbreluţa... Am admirat împreună liliacul din curte, narcisele, zambilele, magnolia! Toate acestea sunt motive de bună dispoziţie, de poftă de viaţă, ne dau elan!

Am făcut două plimbări şi m-am gândit să port bluza Bershka, cu dungi orizontale alb-negru, primită la ultima comandă dată la Kurtmann. Am purtat-o de multe ori de-atunci, s-a prezentat foarte bine la spălat; mă bucur mult că Lucia - Zadin mi-a inspirat alegerea; e o bluziţă uşoară, lejeră, versatilă şi...unde mai pui, în tendinţe! :) Adevărul e că eu nu am ţinut cont de trenduri decât atunci când am fost ferm convinsă că mă reprezintă, că ma avantajează.

De-aici, drumul se bifurcă...
Pentru prima plimbare, am ales să combin bluza despre care vă vorbeam cu o fustă lalea într-o nuanţă pastelată (aţi mai văzut-o şi cu altă ocazie). Pomii în floare ne-au încântat şi n-am putut trece mai departe, am zăbovit un timp şi le-am adus tribut de admiraţie! Era tot un zumzet în preajma lor şi temerea mea a fost nejustificată în ceea ce priveşte albinele - erau mult prea captivate de mireasma lor favorită încât să ia în seamă parfumul pe care-l purtam eu!

Iată fotografiile! Sper să vă placă! :)



















Ştiţi că aştept cu nerăbdare de copil impresiile voastre... 
Ne revedem curând  cea de-a doua plimbare şi cu o altă propunere de ţinută!

Vă trimit parfum de primăvară - mireasma pomilor scăldaţi în floare, 
vă îmbrăţişez cu căldură şi cu soare!

Să aveţi o săptămână excelentă!
Pupicei!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com