30 dec. 2013

Toate-s vechi şi nouă toate...

Bună, fete dragi!

Printre picături (a se citi salate, maioneze şi prăjituri), reuşesc să scriu postarea asta... Nu de alta, dar nu vreau să mă prindă Noul An fără să fi făcut curăţenie şi prin foldere! :P

 În urmă cu ceva timp, am pozat "containerul" cu ambalajele produselor consumate din dorinţa de a mă descotorosi de ele (veţi fi de acord că se impunea!); dar postarea nu s-a scris singură şi pace, oricât am aşteptat asta! :)) Am eu ac de cojocul ei!

Cred că ştiţi principiul conform căruia, dacă vrei lucruri noi în viaţa ta, e nevoie să renunţi la unele dintre cele vechi, să creezi spaţiu; în spiritul acestei idei, am şi câteva noutăţi de prezentat! Toate la timpul lor. Sa le luăm pe rând, la puricat! :))

 Containerul!!!

V-am prevenit că e dezmăţ!

Observaţi că îmi arde de şagă; de-acum, devin fată serioasă şi vă spun unele impresii despre fiecare împricinat în parte! :P



*Săpunul lichid Fa va fi printre favoritele anului pentru mine! Pe lângă faptul că e blând cu pielea mâinilor, e nemilos când degresează pensulele de machiaj! 
*Şamponul Enliven nu a fost compatibil cu părul meu, din păcate; cu al soţului, da! Părul devenea gras în timp mai scurt şi apărea şi o tentativă de mătreaţă! :(
*Şamponul Stop! căderii părului - Cosmetic Plant, cumpărat numai pentru că nu-l găseam pe cel cu nuc şi rozmarin, mi-a părut, iniţial, că nu-şi respectă nici tangenţial promisiunea; după al doilea flacon, luat din acelaşi motiv, mi-am schimbat părerea! Dar poate că trecuse perioada năpârlirii de toamnă! :))

 *Masca pentru păr şi balsamul din gama Apidermin - Complex Apicol V. Harnaj (review pentru ambele, aici) - aş cumpăra masca, mi-a plăcut încât să doresc să o mai am!
*Balsamul pentru păr cu lăptişor de matcă (asociat vopselei de păr Casting Creme Gloss  - L'Oreal) face treabă bună pentru pletele mele rebele!
* Masca Latte de la Kallos - bunicică pentru preţul ei, dar va mai trece timp până să o recumpăr, am cam ajuns la suprasaturaţie!

*Gelurile de duş Bourjois: Cajolez moi! (nu m-a convins aroma lui, love&hate!), Dezhabillez moi (l-aş recumpăra permanent, prietenie veche am cu el); 
*Gelurile de duş Yves Rocher: cu floare de bumbac (îl ştiţi, e plăcut, soft, cuminte); cu orez violet (vai cât m-a mai iritat olfactiv, nu l-aş recumpăra!).

*Body Scrub de la Sabon,  Rose Tea - aş fi plâns acum cu lacrimi de crocodil, m-aş fi dat de ceasul morţii de dorul acestui produs minunat dacă Alina Anghel nu s-ar fi gândit la mine şi nu ar fi dorit să îmi facă o mare bucurie! Review aici!
*Gelul spumant pentru curăţarea feţei Sebium - Bioderma: curăţă bine machiajul (grosul lui) - eu pentru asta folosesc gelul de curăţare, face ceea ce promite; e spornic; nu mi-a plăcut ambalajul, se închidea defectuos acel capac (l-am turnat, în etape, într-un recipient cu pompiţă).
*Dizolvantul fără acetonă Ebelin (din dm) - bun, bun, bun; sistemul de dozare perfect şi funcţional până la final, spre deosebire de cel de la Cien pe care îl am acum. Îl mai vreau! :)

*Soluţia micelară  Sensibio - Bioderma, rămâne favorita favoritelor!!!
*Laptele demachiant cu miere şi cimbrişor - Bioten: v-am mai spus că parcă face parte din viaţa mea din toate timpurile! Nu m-am plictisit de el, nu m-a supărat vreodată!
* Demachiantul expres pentru ochi, cu albăstrele - Yves Rocher: e de multe ori motivul pentru care recidivez  la comenzi! Chiar curăţă bine, chiar îmi prieşte!


*Crema Lift Ultra-Activă de la Aslavital: crema mea-pereche! :)) Cred că v-am înnebunit cu ea; am fost uimită şi eu de ritmul în care am cumpărat-o  în ultima vreme (cred că dacă aş renunţa să o folosesc, s-ar întreba cei de marketing de ce se înregistreză o scădere a vânzărilor :P), ritm alert determinat de faptul că am aplicat-o atât dimineaţa cât şi seara (după cum e şi prevăzut, de altfel). 
*Crema contur ochi Aslavital: a tot fost şi va fi recumpărată şi ea!
*Crema cu vitamina A - Mebra - parcă nu îşi mai face efectul ca înainte, dar tot ajută când lupt cu câte-un "bărzăune"!

* Dischete demachiante - toate mi-au sporit dorul de cele Ebelin (din dm)! Motive?! Cele de la Nivea se prezintă dezamăgitor, se destramă în timpul folosirii; Softino - nimic remarcabil la ele, nimic de reţinut; Cleanic - nu mai sunt ce erau cândva!

 * Fondul de ten Natural Fix - Radiant : review aici, am rămas la el! Dacă nu mi-e dor de ColorStay, ce să mai spun, ce ar mai fi de adăugat?! Potrivit tenului meu şi nevoilor sale!
* Blushul cremă de la NYX: odă lui! Rose Petal, o nuanţă naturală, se aplică uşor şi frumos, arată minunat, rezistă în mod rezonabil! Îl mai vreau, nu pot sta fără el!


*Parfumuri Refan - cum a fost o toamnă lungă şi blândă, nu am putut folosi parfumurile originale pe care le percep a fi prea tari; oricând îmi simţeam nasul năzuros sau stomacul capricios, mă salva unul dintre ele; codurile: 154 (Very Irresistible - Givenchy), 143 (Omnia Green Jade - Bvulgari) şi 192 (Lady Million - Pacco Rabanne). Cum am mai spus-o: 20 de lei pentru 50 de ml?! Mai mult decât grozav raportul calitate/preţ!
*Deodorantul Fleurs de Paris Noir: veche iubire reaprinsă; aromă praspătă, florală!
*Deodorantul roll-on Bourjois: a fost printre favorite, are aromă plăcută şi m-a protejat bine spre deosebire de altele ale aceluiaşi brand.
*Deodorantul roll-on Garnier mineral - Intensive 72h: chiar oferă bună protecţie; l-aş fi vrut mai plăcut parfumat!


New entries

Nu am găsit crema Aslavital contur ochi (în magazinul din care cumpăr de obicei, nu vă imaginaţi că am răscolit oraşul!) şi mi-am spus că e momentul să mai schimb şi să încerc crema Gerovital antirid (pentru ochi, frunte şi buze), am recumpărat acel antiperspirant Bourjois; mă tot gândeam că aş vrea să refolosesc mascara Extra Wow Lash de la Rimmel, mi-am făcut hatârul şi constat că... nu mă mai impresionează!

Comandă Yves Rocher...nici nu mai ştiu de la ce a pornit! :)) 
O parte dintre produse au fost oferite în dar; mă încântă de fiecare dată prospeţimea gelului de duş cu lime de Mexic; mă relaxează să aplic scrub-ul pentru picioare, cu lavandă; laptele de corp din gama apei de toaletă cu aromă de lăcrămioare e ok, dar nu m-a determinat să îl folosesc on and on!

Chiar în Ajunul Crăciunului a venit şi un colet de la Kurtmann (nu uitaţi că vă aşteaptă pe blog, AICI, un voucher oferit de acest magazin online!!!); mi-am luat un pulover Zara -  pufos, călduros, tip  tunică  şi nişte jeanşi roşii Pimkie! Îmi plac ambele tare mult, mărimea e perfectă; de-abia aştept să vi le pot arăta într-o postare ootd - cum se cuvine! :)



De-acum, vă aştept cu nerăbdare părerile!
Fug la treburi - toate strigă după mine şi nu vreau să îmi rămână pentru mâine mare lucru de făcut!

Noi am decis (până la o eventuală răsturnare de situaţie): vrem Revelion liniştit, acasă, doar noi trei! Facem numai ce vom dori, indiferent ce ne trece prin cap! :P

Voi unde şi cu cine vă petreceţi noaptea dintre ani? :)

Ne revedem! Pupicei!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Cine mă puse?! I-am cerut soţului meu să arunce un ochi peste postare, să nu se fi strecurat vreo greşeală. L-am speriat!!! Fata mea, câte produse foloseşti tu?! Remarca asta ar putea fi titlu bun pentru articol! :) I-am răspuns râzând că susţin economia! 


 

Blog Template by YummyLolly.com