11 oct. 2013

TAG: The Procrastinating Beauty Blogger

Helloo!:)

Cât de bine este că a sosit weekend-ul!!! 
Este unul mult aşteptat, din mai multe motive: a fost o săptămână încărcată şi solicitantă; pentru mâine, avem în plan ceva fooaaarte drăguţ (vă voi povesti despre asta într-o altă postare)! Indiciu: voi întâlni pe cineva drag (o fată pe care o cunoaşteţi şi voi) şi suntem foarte nerăbdători să participăm împreună la un eveniment! Neapărat vreau să facem şi poze pentru a vă arăta jacheta Kurtmann (despre care vă vorbeam aici) - voi trata cu fotograful! 

Astăzi mă simt atât de epuizată încât nu pot folosi timpul pe care îl am decât pentru o postare lejeră! Recent, am văzut pe blogul Claudiei acest tag, i-am spus că intenţionez să-l preiau; ieri am primit nominalizare de la Alina lui Brumarel. Adevărul e că, la cât de mult  îmi plac tag-urile, era şi timpul pentru aşa ceva,  parcă a trecut prea multă vreme de la ultima leapşă! Le mulţumesc ambelor fete menţionate anterior! 




1. Name a beauty regime that you rarely do? - Numeşte o etapă de înfrumuseţare pe care rar o faci?
Una singură?! Pff, păi aş fi avut multe de zis dar, cum mi se permite să nu dau tot din casă, voi spune doar atât: aplicarea unei creme pentru călcâie. Biiine, fiiee, hai că mai zic una: măştile cosmetice (pentru ten, pentru păr)!


2. Is washing your make-up brushes something that you do regularly? - Îţi speli pensulele de machiaj cu regularitate?
Da, neapărat! Dacă e vorba despre tuş sau despre concelear, mă enervează gândul de a se usca astfel; dacă e vorba despre farduri, m-ar supăra să aplic o nuanţă anume şi să constat că are tentă de...altceva!


3. How long will you last with chipped nail polish? Cât timp rezişti cu oja sărită de pe unghii?
Hmm, dacă s-a tocit la vârfuri în mod discret, o pot lăsa o zi-două; dar dacă e ciobită, sărită, crăpată în mod evident, mai bine fără!



4. How long will you put off buying/replacing a beauty product, even if you need it? - Cât timp îţi ia să recumperi un produs de beauty, dacă ai nevoie de el?
Depinde...nu am constanţă la aşa ceva; depinde de pordus, de cât de necesar îl consider, de cât de mult îmi place; uneori anticipez şi mi-l cumpăr înainte de a-l consuma integral, alteori tergiversez din n motive; se poate întâmpla să mă trezesc că nu îl mai am, să îi cumpăr un înlocuitor temporar (ceea ce e, mai degrabă, păgubos)...


5. What is your worst beauty habit? - Care este cel mai rău obicei de beauty?
Hmm, offf, ce greu! Probabil, tendinţa de a insista mai mult decât trebuie cu peeling-ul...



6. Name something non-beauty related that you put off doing all the time? - Numeşte un lucru nelegat de frumuseţe pe care îl amâni mereu?
Ohh, Doamne, sunt maestră a procrastinării, aş avea o listă impresionantă de enumerat aici! Un singur lucru voi spune: să telefonez unor persoane!


7. When going out somewhere, do you leave getting ready to the last minute? - Când te pregăteşti de ieşit, laşi aranjarea pe ultima sută de metri?
De cele mai multe ori, nu! Asta pentru că ştiu deja că am nevoie de ceva timp pentru a mă pregăti! Sunt ultima care e gata in 98% din cazuri! :P Soţul meu a învăţat, în timp, că se poate imbrăca atunci când eu sunt la uşă, încălţându-mă sau că poate citi o carte, poate completa un rebus până ce anunţ că sunt gata!


8. Can you commit to spending bans? - Poţi să faci limitări de shopping? (project pan)
Un project pan propriu-zis nu mi-am propus niciodată; la mine, aşa ceva vine de la sine, din motive financiare şi/sau temporale! Mă mai ajută şi faptul că nu sunt magazine de haine şi de cosmetice în zona casei şi a şcolii în care lucrez...:))


9. How organized is your make-up and nail polish collections?
Ojele au fost aşezate frumos (pe brand şi culori) atâta vreme cât au fost vreo 25; acum sunt ceva mai multe şi sunt la grămadă într-o cutie din lemn, cu capac! E problematic, răscolesc mereu în ele; mă voi supăra într-o zi şi le voi organiza; apoi mă voi simţi tare mândră de isprava mea! :D La makeup sunt ceva mai organizată: am o cutie de carton cu capac (de forma şi mărimea uneia de pantofi), de la un joc al Diei, compartimentată în 3 părţi egale: 1. produsele pentru buze; 2. produsele pentru ochi; 3. produsele pentru ten. Mai sunt pensulele şi câteva creioane aşezate într-o altă cutiuţă! Produsele de îngrijire pe care le folosesc zilnic stau frumuşel într-un coş de nuiele aşezat în dulăpior; le scot de-acolo cu totul şi tot aşa le pun la loc!

Sper că v-a plăcut ! Mie mi-a părut simpatic!
Invit cu drag fetele doritoare de a completa acest tag să-l preia cu încredere! Chiar dacă nu aveţi blog, dacă v-ar face plăcere acest exerciţiu, puteţi nota răspunsurile în secţiunea comentarii!

La mine e o  foarte frumoasă zi însorită de toamnă! Sper că vremea este şi la voi la fel de generoasă!

Să vă bucuraţi de weekend!
Odihniţi-vă, relaxaţi-vă, faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum!:)

Vă îmbrăţişez!



Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you




 

Blog Template by YummyLolly.com