3 oct. 2013

Shopping...toate-s vechi şi nouă toate!

 Hellooo!:)

Fetelor, aceasta este o postare cu bucluc! De ce astfel?! Pentru că putea fi scrisă mai demult, dar aş fi avut prea puţin material de prezentat; scrisă acum, implică altceva: unele dintre produse sunt gata consumate, altele au apărut şi la favorite!:)) Cum de-am ajuns într-o situaţie atât de bizară? Simplu!:)) Am strâns în folder fotografie după fotografie cu produsele cumpărate/comandate de la începutul lunii iulie şi pâââânăă în prezent! De-aici şi ideea de a da un astfel de titlu postării!

Acum, cumpărăturile mele îşi cer cu vehemenţă dreptul de a ieşi pe podium!  Văd şi eu  partea bună din toată această situaţie: datorită faptului că au vechime noutăţile :)), pot să vă spun şi unele impresii despre acestea!

Luna IULIE
Începem defilarea cu...


 Loţiunea micelară  Sensibio - Bioderma, iubită şi preţuită; e deja o amintire, ocupă un loc în cutiuţa cu recipiente goale-goluţe; acum mă lupt cu cea de la Yves Rocher, de-abia aştept să se termine; când vine imediat după Bioderma, îi vezi unele neajunsuri!

Urmează...
Am făcut această cuminte comandă Yves Rocher când am primit (telefonic) oferta lor aniversară! Eram înnebunită de ideea apei de toaletă cu aromă de lăcrămioare, Muguet en fleurs! Mi se părea că nu mai pot trăi fără, o visam zi şi noapte!  Este aşa cum se spune: curată, plăcută, redă cât se poate de bine aroma naturală dar...pe mine nu mă farmecă aşa cum aşteptam (poate e de vină faptul că nu prea persistă). Mascara Sexy Pulp a fost cadoul ales pentru comandă! O cunosc, face treabă foarte bună - aţi văzut-o în postările cu produse preferate.


Next...
Fondul de ten spumă Soft Touch de la essence - l-am cumpărat fiind inpirată de Aurora! S-a aflat printre preferatele lunii august, mi-a fost realmente util atunci datorită faptului că se întinde uşor şi asigură rapid un look rezonabil. Şamponul Stop căderii părului de la Cosmetic Plant a fost cumpărat pentru că nu l-am găsit pe cel cu nuc şi rozmarin de la aceeaşi firmă; nu m-a impresionat, n-a stopat căderea nici unui fir de păr, nu l-aş recumpăra!

Luna AUGUST
Pentru început...

 
Eram încă în perioada "silenzio stampa" şi aveam nevoie de creme de faţă; la magazin nu puteam merge, era mare probabilitatea să întâlnesc persoane cunoscute şi ar fi fost incomodă situaţia de a nu putea comunica;  soţul meu mi-a cumpărat aceste creme, ghidat de mine, prin sms-uri!:)) Cu cea de la Elmiplant - cremă antirid de zi, spf 15 n-am prea nimerit-o; deşi am mai folosit-o cu mai mult timp în urmă, îmi pare acum puţin prea grasă; o aplic cu parcimonie ca să fie ok. Crema contur ochi de la Aslavital se află printre preferatele lunii septembrie; cu asta am spus tot; de mult timp mă înţeleg foarte bine cu ea! Trei bucăţi Nivea In-Shower Lotion; una singură pentru mine :P, celelalte au fost oferite în dar! Toată blogosfera vuia, se putea să rezist la infinit? Până la acest moment nu pot spune nimic, nu-mi lasă nicio impresie această loţiune, îmi pare rău că se întâmplă astfel; e drept că am folosit-o destul de rar, e bine să precizez!
 
Luna SEPTEMBRIE:
Mai întâi...

Fireşte că şi soţul meu este client Yves Rocher!:)) L-am înscris eu când era nevoie de un nou client, la o ofertă! Fireşte, ca orice abonat ce se respectă, primeşte şi oferte aniversare! Se scuză politicos la telefon şi eu preiau legătura! Astfel se explică prezenţa produselor din comanda de mai sus - parfumul Moment de Bonheur a fost cadou, yeeeiii! Îl ador...Despre gelurile de duş ce-ar mai fi de spus (au fost trei la număr: nu apare cel cu extract de cafea căci va fi oferit; cel cu floare de bumbac are o aromă suavă şi cuminte; cel cu bob de orez violet are o aromă dulceagă, oarecum stranie, nu poţi decide dacă eşti pro sau contra acesteia) ! Demachiantul expres pentru ochi, pe bază de  albăstrele, este (sau vreau să fie) nelipsit din dulăpiorul meu, face o treabă excelentă!

Deja face parte din scenariu să caut un anumit gel de curăţare (pe cel spumant de la LRP îl doream) şi să vin acasă cu altul: Bioderma Sebium (până acum mi-a lăsat impresie bună); acel gel de duş Cajolez moi - Bourjois nu era în plan, a fost un "accident" achiziţionarea lui (aroma sa îmi place,  uneori mai mult, alteori mai puţin ; altfel, e bun precum confraţii săi Bourjois); dorind ceva mai light decât crema Elmiplant prezentată, am cumpărat acest fluid hidratant de la Olay, având spf 15 - pot spune fără ezitare că îmi place mult, face ceea ce promite (l-aţi văzut printre preferatele lunii septembrie).

Fără laptele demachiant Bioten eu nu stau! A preluat ştafeta de la un altul ca el. Crema lift instant ultra-activă de la Aslavital... la a câta voi fi oare??? Deşi poate fi folosită dimineaţa şi seara, eu o folosesc de această dată numai seara, trebuie să consum ceea ce am pentru zi. Crema antirid contur ochi de la Aslavital, altă alegere asupra căreia revin pentru a nu ştiu câta oară! Cum cea prezentată la preferatele lui septembrie era spre final, i-am asigurat înlocuitor.

Şi-acum, cireaşa de pe tort! O prietenă mi-a vorbit cu încântare despre rezultatele evidente obţinute cu ajutorul cremei antiacnee (cu acid glicolic) Glycon, tocmai acum când nişte "inamici monstruoşi" îmi dau bătăi de cap încât m-am ţinut scai de ea şi m-am alăturat comenzii făcute pe internet; urmează să fie testată; sper să vă pot da veşti bune în legătură cu aceasta; prietena mea, având experienţa altor 4 creme cumpărate, spune că produsul îşi merită toţi banii; preţul: 70 lei.

Nu ştiu dacă ceea ce am cumpărat e mult sau e puţin pentru o perioadă de 3 luni!:) Scriind, trăgând linie, mie nu-mi pare puţin; asta în condiţiile în care am avut senzaţia că mă străduiesc cu toată voinţa să fiu chibzuită, "cuminte". Am fost mai mult decât econoamă în ceea ce priveşte cosmeticele şi hainele! Am scăpat din laţ recent şi am făcut o comandă iHerb (rezonabilă, voi demonstra!), încă una mică la Yves Rocher (a fost ziua tatălui meu, deh, a primit ofertă aniversară - istorie veche!), una la magazinul online Kurtmann.ro (v-am prezentat aici un minunat top cu peplum comandat la ei; urmează să vă mai arăt şi alte hăinuţe, îmi păstrez aşii în mânecă :P).

Aşadar, avem sau vom avea material şi pentru o viitoare postare; ar fi grozav dacă n-aş păstra-o până-n decembrie!

Ce părere aveţi despre ale mele  achiziţii ? Mai noi sau mai vechi ! :)
Voi ce v-aţi mai cumpărat în ultima perioadă? Instigaţi-mă!:))

Kisssseeeeesss, girls!


Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com