20 oct. 2013

Parole, parole, parole...

Bună, fete dragi!

Aveam în plan pentru astăzi să scriu o postare Happy Moments; ei bine, deşi am material berechet pentru aceasta, mărturisesc că o amân deoarece simt nevoia să câştig timp pentru mine, pentru familia mea! E zi frumoasă, vrem să ieşim la aer şi la soare (trebuie preţuită fiecare rază de soare de-acum încolo)!

Nu m-a lăsat inima să nu vă salut! Am vrut să ştiţi că mă gândesc la voi şi că vă trimit aceste gânduri bune! Totodată, aş vrea să vă recomand câteva oferte şi concursuri pe care eu le consider atrăgătoare, poate că vă interesează şi că avem aceeaşi părere în legătură cu acestea!

Magazinul online Kurtmann oferă astăzi transport gratuit la orice comandă de minim 90 de lei!

Mai multe fete care îmi sunt dragi (blogosferei îi datorez faptul că le-am cunoscut) au pe blogul personal concursuri frumoase:

Simona are un giveaway la care puteţi câştiga vestita perie Tangle Teezer! (AICI)
Fotografia îi aparţine Simonei, o veţi vedea în postarea concursului! În acelaşi articol, găsiţi şi impresiile sale despre această perie...




Cu Federova aveţi şansa de a merge la două evenimente de beauty! (AICI şi AICI)
Eu am întâlnit-o pe Fede la seminarul Heidi - ChocoWorld graţie Alinei Anghel, vă asigur că vă va face plăcere să o cunoaşteţi şi să vă aflaţi în compania sa! Dacă nu aş avea o perioadă extrem de încărcată, m-aş duce zburând!:) 
Sursa fotografiilor:  Federova




De azi dimineaţă, de când m-am trezit, am în minte două melodii ce nu-mi dau pace! Una dintre ele a fost aleasă şi pentru postarea Meloman pentru o zi  a acestei săptămâni, se pare că este ultima pasiune obsesiv-compulsivă pe care o am în ceea ce priveşte muzica! :) Vă las să audiaţi cele două piese muzicale, dacă vă face plăcere! 





Vă doresc să vă bucuraţi de duminică, de clipe de relaxare petrecute împreună cu cei dragi vouă!


Vă îmbrăţişez!


Cu drag, 
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com