29 oct. 2013

OOTD: Azi, buna dispoziţie poartă turqoise!

Bună, fete dragi!:)

V-am mai spus că la mine e greu până mă urnesc şi că apoi tot cu greu mă mai opresc! 
Revin atât de curând tot cu un outfit căci am rămas "datoare" cu ceva! La momentul la care vă prezentam ţinutele ce aveau ca punct de pornire jacheta Lefties (aici)  şi topul cu peplum Stradivarius (aici) - comandate online la Kurtmann, vă spuneam că am ales şi un tricou Stradivarius şi că vi-l voi arăta... M-a cucerit prin culoare; iubesc verdele şi combinaţia miraculoasă a acestuia cu albastrul - nuanţa turqoise! Materialul său este bumbac, având o textură fină; am fost mulţumită de felul în care s-a prezentat după spălare! Preţul de 30 de lei e mai mult decât convenabil, raportând la calitate. Bonus: imprimeul creează o iluzie optică de mărire a bustului! :D

Am ales să îl port într-o combinaţie smart casual: fusta Atmosphere era mai lungă (până sub genunchi) şi avea la spate un fel de pliseu; am decis să renunţ la acesta scurtând-o şi cred că arată mult mai bine astfel (mi-aş fi dorit să se vadă mai bine liniile croielii sale); un cardigan negru, simplu; dresuri negre, mate; pantofi cu toc, tip Oxford; ca accesorii: superbul colier primit în dar de la Dora, nişte cercei coloraţi şi veseli, iubitul ceas Fossil şi geanta-plic confecţionată din hârtie de revistă (am prins mare drag de ea)... Ruj pentru încredere în sine şi bună dispoziţie pentru o ieşire cu prietenii!

Vorbă lungă mai sunt! Vă las să vedeţi fotografiile şi vă mai spun ceva apoi...




Lumina amurgului se pare că mă îndeamnă la reverie!

O joacă de-a mea!:)



Ne-a prins noaptea pozând! :)) 
Mult m-a mai bombănit fotograful pentru asta... Tot un drăguţ rămâne!


Fetelor, nu ştiu cum sunteţi în această perioadă, dar eu parcă am înnebunit : aş tot cumpăra haine! La Kurtmann,  în mod sigur voi mai apela... Îmi doresc un pulover  galben-muştar - la baza gâtului, nişte jeanşi, un cardigan! Dacă îmi indeplinesc dorinţele, vă voi împărtăşi bucuria mea!

Aştept impresiile voastre despre ţinuta prezentată, le voi citi cu încântare! Apreciez fiecare gând, sfat, părere pe care o lăsaţi ca şi comentariu! 
Vă mulţumesc pentru faptul că îmi sunteţi alături!

Instigându-ne ca între fete, m-aş bucura dacă mi-aţi spune ce v-aţi mai cumpărat voi în ultima perioadă?!

Pupiiiceeei!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

 

Blog Template by YummyLolly.com