23 oct. 2013

Cumpărate, consumate...uraaa!

Bună, fete dragi!

Pe mine mă încântă să văd că frecvenţa cu care scriu acest tip de postare creşte, că sunt mult mai determinată pentru a consuma produsele pe care le cumpăr, pentru a justifica cheltuielile făcute! Ştiu că multe dintre voi cunoaşteţi sentimentul şi mă-nţelegeţi! E drept că meritele se împart căci, uneori, chem întăriri la atacarea  câte unui gel de duş/şampon! Am ajutoare de nădejde!:))

Parcă e întreaga casă mai uşoară, mai liberă după ce-am pozat ambalajele cu pricina şi cutiuţa care le găzduieşte rămâne goală-goluţă, aerisită!

Să le luăm pe rând, la puricat!:)) Pe unele le-aţi mai văzut prin zonă, altele-s nou-nouţe!

* Şampon High School Musical, Disney - i-a plăcut Diei mele, am observat că e într-o oarecare măsură hidratant, blânduţ cu părul!
Balsamul cu lăptişor de matcă al vopselei de păr Casting Creme Gloss, L'Oreal - cu adevărat hidratant, lasă părul moale, fin, uşor de pieptănat. Ajunge pentru minim 3 spălări (depinde de lungimea părului).
* Gelul de duş Invigorating, Enliven - acesta e un produs pe care îl mai vreau; nu am mai găsut la un altul aroma curată a florilor unei pajişti de munte surprinsă într-un mod atât de plăcut, de uimitor!


* Apa micelară de la Yves Rocher - când mă gândesc că îmi plăcea această apă micelară, am dat comenzi repetate pentru ea; ei bine, a intervenit Bioderma şi e atât de mare diferenţa încât am încheiat socotelile cu cea de la YR, e net inferioară. Nici pe aceasta nu am avut-o comandată, am primit-o cadou, m-am străduit să o consum cu gândul numai la rivala ei!:))
* Loţiunea micelară Bioderma - mai e nevoie să spun ceva?! Holy Grail!
* Demachiantul expres pentru ochi, Yves Rocher - aici Yves Rocher are întâietate, îmi place mult acest demachiant, face treabă în mod temeinic!
* Laptele demachiant cu miere şi cimbrişor, Bioten - alt produs care şi-a câştigat un loc sigur şi stabil în dulăpiorul meu (consistenţa, aroma, modul în care curăţă tenul sunt motive pentru care îl iubesc).


* Două geluri de curăţare a tenului: gel spumant purifiant Ivapur de la Ivatherm  -  un alt gel spumant care nu face spumă (pe mine mă supără tare acest lucru), cu toate acestea destul de spornic, curăţă în mod rezonabil, nu usucă tenul; n-am nimic de obiectat dar nici nu mi-a dat motive să îl mai doresc; gel de curăţare exfoliant de la Himalaya Herbals - curăţă binişor doar, usucă puţin tenul, se consumă prea repede; nu m-a impresionat prin nimic şi nu-l voi reachiziţiona!
Lapte parfumat pentru corp Belle D'Avril - vi l-am prezentat într-o postare cu subiect similar pe confratele său, un gel de duş; plăcută aroma sa florală, uneori prea intensă pentru gustul meu;  intră repede în piele, imediat după aplicare îţi dă senzaţia că hidratează bine, apoi constaţi că e de scurtă durată efectul.


* Două deodorante: unul C-Thru, altul  mineral de la Bourjois; primul nu mi-a plăcut deloc, aroma lui mă enerva îngrozitor :P, cu înverşunare şi stoicism l-am consumat; cel de-al doilea e bunicel, dar nici el nu m-a cucerit! Ori am devenit eu mai pretenţioasă, ori am o dispoziţie capricioasă...nu ştiu, dar greu întâlneşti produse de care să vrei să nu te mai desparţi niciodată!
* Ehh, apropos de asta, iată şi un produs de care nu m-aş mai despărţi: este al doilea sau al treilea borcănel de concelear In a Jar de la NYX! Când am făcut pozele, dornică de curăţenie, l-am poftit şi pe el la foto ştiind că nu voi mai avea decât două-trei aplicări disponibile. Este bun, bun, bun! Acoperă bine, arată natural pe ten, durează mult şi bine (fiind folosit aproape zilnic). Să văd cum mă descurc fără el până voi face comandă pe Makeup Shop (căci nu am fost precaută să mi-l asigur din timp)!
* Dischete demachiante Ebelin (din dm) şi Naturalesse (din Kaufland) - mă înţeleg bine cu ambele tipuri, raportul calitate/preţ este foarte bun!

De-acum, continuăm operaţiunea Ceea ce cumpărăm trebuie consumat!... :) Cu determinare! Nu ne permitem să aruncăm banii pe fereastră; chiar de ne-am permite, n-ar fi inteligent ci păgubos!

Mi-ar plăcea să aflu de la voi...
Care e ultimul produs pe care l-aţi consumat până la ultima picătură? :)
Ce impresie v-a lăsat, îl veţi recumpăra, îl recomandaţi?

Kiiissseeeesss!


Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you





 

Blog Template by YummyLolly.com