7 iun. 2013

Puzzle OOTD: Summer sunset


Buna, fete dragi!
Va spuneam eu ca vine repede weekend-ul si ca ne relaxam?! Nu stiu ce planuri aveti voi  dar eu vreau niste zile molcome, simt nevoia de odihna, de destindere; am si treburi multe  (de-ale casei) dar sper sa fie spor, sa le dau gata si sa imi iasa din grija!

Vreau sa va prezint astazi o tinuta; cea pe care am purtat-o la un eveniment (o petrecere aniversara) la care am participat duminica trecuta. Hilar este ca mi-am dorit neaparat sa port un colier care imi place foarte mult, de la el a pornit totul numai ca nu am probat din vreme ceea ce aveam in minte si am fost in neplacuta situatie de a constata, inainte de plecare, ca nu vine bine, nu se incadreaza deloc acel accesoriu!!! Stiu, ar fi trebuit sa fiu mai organizata!

Vi se intampla si voua asta uneori? Nu sunt singura? Sigur nu!:)
Dar, colierul cu pricina, tot vi-l voi arata intr-o postare...e o promisiune!

Am fost nevoita sa regandesc totul  rapid - ca accesorizare; n-am fost tocmai multumita de rezultat, insa nu mai aveam timp de alte idei sau schimbari; prin urmare, mi-am spus : Sa-mi fie de bine, asa voi "defila"!.  In ciuda acestor "probleme", nemultumirea mea nu a fost atat de mare incat sa ma determine sa renunt la ideea de a va arata si voua acest outfit!

Ne oprim cu povestile? Vreti sa vedeti fotografii?!  :) Oki-doki.













Cam asta ar fi tot ceea ce am avut de spus si de aratat! De-acum, e randul vostru!:)

Astept sa-mi spuneti ce va place/ ce nu va place la aceasta tinuta! 
Va influentez in mod pozitiv daca va marturisesc ca m-am simtit bine cu ceea ce am purtat chiar daca socoteala de-acasa nu s-a potrivit cu cea din targ?:)

Kisses!

Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com