15 iun. 2012

Oriflame Bioclinic.Sau cand tehnologia face diferenta


      Unul din produsele cosmetice oferite de Oriflame Romania  mi-a captat atentia mai mult ca oricare altul: un recipient elegant din sticla rosie,dotat cu pompita si prospect ce contine informatii legate de produs.Vorbesc de Bioclinic (acesta de aici) pentru tenul adult predispus la acnee,ingrijire de zi/noapte.Voi reveni cu detalii despre acest tratament intr-o recenzie.

  Bioclinic mi-a starnit astfel interesul.Am vazut apoi,ca site-ul Oriflame gazduieste chiar si o sectiune speciala pentru produsele Bioclinic.Acolo am gasit o serie de informatii despre inovatia tehnologica si cercetarile cosmeceutice Oriflame in ce priveste ingredientele cu adevarat eficiente in ingrijire tenului.
  Oriflame a creat astfel tehnologia Cell-Innov,care are la baza ingrediente active precum:
  • retinol ( derivat al vitaminei A şi este eficient în tratamentele antiîmbătrânire prin îmbunătăţirea ratei de înnoire celulară şi a producţiei de colagen a pielii).
  • acidul hialuronic este un ingredient optimizat de expertii Oriflame in mase moleculare mici (numit LMWHA) pentru a fi usor absorbit de piele.Ganditi-va ca actioneaza precum un magnet,atragand apa si imbunatatind astfel hidratarea naturala a pielii. 
  • peptida de contractie  este o peptida ce imita functiile vitale ale celulelor pielii cu scopul de a imbunatati densitatea acesteia.Stimuleaza fibroblastele să producă colagen,pentru o mai mare capacitate de contracţie.

sursa



Inovatiile Bioclinic lucreaza deci la nivel celular pentru a calma semnele de inflamare prin întărirea factorilor de apărare la nivel cutanat.Avand ca tinta stratul dermic al pielii,Bioclinic ofera efecte revolutionare de lifting.

  Recapituland,Bioclinic Lifting Super Rich Repair Night asigura:

  • calmarea semnelor de vulnerabilitate ale tenului.
  • stimularea productiei naturale de colagen.
  • protectia pielii împotriva radicalilor liberi.
Exista si varianta ingrijirii de zi,cu FPS 15-Bioclinic Lifting Power Concentrate Day,dar si o versiune coloranta,cu efect de diminuare a cuperozei-Bioclinic Soft Tint Red Reductor Day.





  
Care este,dupa parerea mea,marele avantaj al acestor inovatii tehnologice?Accesibilitatea,desigur.Un produs bine gandit,la un pret accesibil.Voi  ce parere aveti despre inovatiile Bioclinic?




 

Blog Template by YummyLolly.com