17 apr. 2012

Blogsale parfumat


 Am adunat in timp scurt cateva parfumuri de care m-am plictisit tot asa repede.Daca va intereseaza ceva anume,imi puteti lasa un email pe adresa din Contact sau mai jos in comentarii,urmand sa luam legatura pe email pentru detalii.
 Pretul este negociabil la cel putin 2 itemi,banii se vireaza in contul meu BCR,adaugand 3 lei pentru transportul cu Posta Romana.


1.Yves Rocher Naturelle.Parfumul seninătăţii şi relaxării, cu notele sale verzi, florale, fructate pentru a simţi şi a vă abandona continuu în starea confortabilă, lipsită de griji din timpul verii. Folosit atat cat se vede.Pret 38 lei.Nou costa 90 ron,redus de la 130.



 2.Yves Rocher Comme une Evidence Magia unui parfum care radiază puritate şi armonie… Pe note de lăcrămioară sălbatică, de muşchi de pădure şi frunze de violete, parfumul pe care-l lăsaţi în urmă se îmbină perfect cu eleganţa naturală, se iluminează cu nesfârşită graţie. 
  Pret catalog 155 ron.Pretul meu 50 ron.





 3. Gold Mine este un parfum floral,proaspat,primavaratic as spune.Arome fructate,ca piersica si caisa,reprezinta notele de varf,iar esente ca irisul si santalul reintregesc elixirul intr-un ambalaj exclusivist,foarte elegant.
  Pret 20 ron.





 4.U by Ungaro.Pret 20 lei.




5.Apa de parfum Sweet Love.Un parfum dulce,floral.Pret 20 lei.




6.Apa de parfum Love&Roses.Un parfum proaspat,floral,persistent.Pret 20 ron.




 7.Rezerva Midnight Pearl Oriflame.Deschis,nefolosit.Pret.30 lei.




8.Omerta Vanilie si Frezie.L-am folosit de 2 ori,insa e prea dulce pentru gusturile mele.Nou costa in jur de 50 de lei,pretul meu este 20 de lei.



 9.Pink Girl 10 lei sau cadou la 2 parfumuri.




  Nu uitati nici de celalalt blogsale cu articole inca disponibile.



      Pe curand!




 

Blog Template by YummyLolly.com