4 mar. 2012

Ser antirid cu argan si ulei de susan Handmade Sister Beauty

surs
  Vreau sa va vorbesc despre un produs pe care il folosesc de ceva timp si pe care l-am primit de la Cristina (Handmade Sister).Este vorba despre serul antirid cu ulei de argan si ulei de susan,ca ingrediente principale.Alte ingrediente: ulei de jojoba,ulei de macadamia,unt de shea,ceara de albine,ulei esential de ylang ylang.
 Dintre proprietatile uleiului de argan si beneficiile sale asupra tenului,amintim: efect antioxidant,excelent antirid (fiind denumit si elixirul tineretii),protejeaza impotriva radicalilor activi,previne imbatranirea si uscarea tenului.
Uleiul de susan previne ridurile,restructureaza si imbunatateste hidratarea,protejeaza impotriva agresiunilor externe.

Un ser care combina toate proprietatile binefacatoare ale uleiurilor: regleaza secretia de sebum a tenului mixt, previne ridurile, restructureaza pielea, hidrateaza si tonifica.



  Ce-mi place mie mai mult si mai mult la acest ser?Nu contine apa.Astfel,mai intai pulverizez pe fata apa sau un tonic,apoi aplic o cantitate mica de crema,pe care o masez cu miscari circulare.Serul se absoarbe impreuna cu apa,fara sa lase urme grase pe ten.





 In perioada rece l-am folosit mai des,acum il folosesc de 2 ori pe saptamana,dupa exfolierea cu scrubul cu aloe.Pentru tenul normal-mixt pe care il am,serul cu argan imi ofera exact hidratarea de care am nevoie.
 Alte atuuri:
  • non-comedogenic.Un aspect foarte important la un produs fara apa,iar aceasta calitate este data de uleiul de jojoba continut.
  • foarte economic.Din cei 30 ml,abia se vede cantitatea consumata.
  • excelent nutritiv pentru ten,zona ochilor,gat si decolte.



Il gasiti in magazinul Breslo Handmade Sister in aceasta varianta,dar si pentru tenul matur (serul antirid cu cacao si argan),pentru tenul sensibil (ser cu mango si migdale dulci),pentru tenul cu probleme-eczeme,dermatita (ser cu argan si neem) sau pentru tenul gras (cu cocos si jojoba),plus alte variante realizate natural pentru sanatatea tenului.
  Costa 30 de lei si contine,asa cum spuneam mai sus,30 ml de produs ambalat intr-un borcanel de plastic cu capac.



   Pentru mine este primul produs de acest gen pentru ingrijirea tenului.Voi folositi astfel de produse?



         Pe curand,


 

Blog Template by YummyLolly.com