19 ian. 2012

Giveaway 500 followers:castiga 3 premii de la Parfum Celebru *INCHIS*


   Voi ati ales,astazi avem giveaway parfumat!Despre sponsorul acestui concurs,v-am vorbit acum ceva timp,cand va prezentam si primul meu parfum,Gold Mine de la Parfum Celebru.
 Astazi vreau sa va vorbesc in special despre cele din gama Aroma Therapy-wellness si o sa incep cu cel pe care il detin deja.




COCOS & VANILLA FLOWERS

100 ML EDP

Dulce-înmiresmată este viaţa pe care te face să o regăseşti acest parfum. Dacă ai nevoie de bucuria unei veri perpetue, alege senzaţia pe care ţi-o conferă această aromă. 







 Un parfum pe care mi-l doresc,pentru ca freziile sunt florile mele preferate.

 FREESIA & VANILLA
 100 ML EDP

Toate simţurile tale sunt trezite la viaţă de aroma de frezii proaspete şi, pentru că sunt impetuoase,  vanilia de lângă ea are rolul de a le ţine în frâu.  Abia îţi încapi în piele de atâta încântare! Trăieşte  miracolul naturii!




 Stiu ca am spus-o in repetate randuri,insa..as da un regat pentru un buchet de lavanda....

FRENCH LAVENDER

100 ML EDP
Câmpurile de lavandă ce se regăsesc în acest flacon te poartă către tărâmul copilăriei, ţinut magic în care totul este posibil şi în care îţi găseşti liniştea de care ai  atâta nevoie.







ISLAND BOUQUET

100 ML EDP

Buchetul de arome insulare te face să trăieşti simplitatea şi să crezi în frumuseţea naturală, plină de seninătate, relaxată, senzuală, puternică. Prospeţime şi sănătate de la prima încercare!  







LOTUS FLOWERS

100 ML EDP

Simbol al purităţii şi frumuseţii remarcabile, lotusul este cel care îţi aduce viaţă lungă, sănătate, onoare şi noroc. Alungă din mintea şi inima ta orice impuritate prin această aromă nobilă, unică. 






 Iasomie....mirosul copilariei mele.

ORIENTAL JASMINE

100 ML EDP

Este un parfum tandru şi senzual de iasomie ce te ajută să îţi redescoperi erotismul şi să te bucuri de viaţă prin fiecare simţ al tău.  Miracolul senzualităţii naturale, pure, fără trucuri obositoare, regăseşti în alegerea acestei arome. 






 Cine nu iubeste mirosul proaspat al ploii...?

RAIN FOREST TEA

100 ML EDP

Te face sa te simti ca dupa o ploaie proaspata si racoroasa. Aroma supla, fresh de lamaie verde iti reda senzatia de sanatate, de revigorare pe care o retraiesti dupa ce ai depasit  momente dificile. Mai fresh de atat nu se poate!




 BOURBON VANILLA


100 ML EDP

De fapt, ce ştim despre vanilie? Este atât de cunoscută, încât nu-i mai vedem toate calităţile. Ea este atât de nobilă încât te face să trăieşti fără griji, cu graţie, stăpân pe tine şi cu putere asupra celorlalţi : este calea regală de a trăi confortabil cu tine şi cu alţii.







Nu stiu voi,insa mie mi-ar placea sa le am pe toate! Pentru voi avem 3 dintre acestea:



1.Cocos&Vanilla Flowers

2.Island Bouquet

3.Bourbon Vanilla




Trei parfumuri pentru 3 norocosi!




Ce trebuie sa faceti pentru a participa la tragerea la sorti?Sa-mi lasati un comentariu care sa cuprinda:

1.Numele cu care urmariti acest blog prin GFC.

2.Intrati pe site-ul Parfum Celebru,cititi descrierea si reveniti pentru a raspunde la intrebarea:Carui fapt se datoreaza costurile reduse ale parfumurilor comercializate de Parfum Celebru?


Insotiti raspunsul vostru de linkul unui parfum care v-a placut mai mult.

3.Lasati-mi adresa de email pentru a va putea anunta in caz ca sunteti castigatorul unuia din cele 3 parfumuri.







Concursul incepe in acest moment si se incheie maine,20 ianuarie,la ora 12.Participa la tragerea la sorti toate raspunsurile complete si,bineinteles care contin raspunsul corect la intrebare.Mult noroc!

Voi anunta castigatorii pe blog si,de asemenea,pe adresa de email lasata in comentariu.



    Pe curand!










 

Blog Template by YummyLolly.com