5 nov. 2011

Review:Liz Earle Cleanse&Polish Hot Cloth Cleanser



 Hello!


Stiu ca ati mai citit reviewuri ale acestui produs,insa sunt de parere ca unul in plus nu strica niciodata,din contra,va poate ajuta sa va formati o opinie completa.

        Primul lucru pe care il observi  la acest produs este mirosul de eucalipt.Cred ca amplifica astfel senzatia de curat,de proaspat!Trebuie sa recunosc ca tot acest aspect m-a impiedicat la inceput sa aplic produsul si in zona ochilor,desi este destinat si demachierii ochilor.                                                        
Incet,am capatat incredere.Este perfect chiar si pentru pielea sensibila din zona ochilor,curata delicat si indeparteaza cu precizie machiajul.
Produsul vine cu instructiuni de folosire precise,iar ce imi place cel mai mult la acest aspect este faptul ca se bazeaza si recomanda clatirea tenului cu apa,dupa demachiere.




Un alt atu este acela al recipientului- este prevazut cu o pompita care usureaza dozarea produsului.In mod obisnuit o singura dozare imi este suficienta pentru demachiere.Totusi,dupa machiaje complete cu produse waterproof,eu folosesc doua dozari.



Dupa aplicarea demachiantului,se maseaza usor tenul si se sterge cu un prosopel inmuiat in apa calda.Exista si avantajul unei exfolieri delicate,in acest fel ;).Chiar si dupa aceasta ``operatiune``,tenul se clateste cu apa calduta.

Apropo de prosopele,se spala foarte bine la mana sau la masina de spalat,pastrandu-si forma initiala.
Cat despre ingredientele mult laudatului demachiant,sunt cat se poate de safe:



 Mie mi-a placut extrem de mult acest demachiant,se explica de ce e pe sfarsite ;)).Il gasiti pe Liz Earle.com,la pretul de 13,75 lire-100 ml (alaturi de doua prosopele).

Nu pot sa nu mentionez si faptul ca Cleanse&Polish Hot Cloth Cleanser a primit numeroase premii:



*produsul a fost primit spre testare.



   Pe curand!





 

Blog Template by YummyLolly.com