11 nov. 2011

!!! Noutate Manufaktura !!!



 Si pentru ca tocmai v-am prezentat primul meu produs Manufaktura,de care sunt absolut incantata,mi-am zis ca n-ar fi rau sa va tin la curent cu noutatile Manufaktura in ce priveste ingrijirea tenului.
  Stim cu totii,traim intr-o perioada puternic industrializata si suntem expusi tot timpul substantelor daunatoare – radicali liberi, metale grele, fum de tigara, gaze de esapament si altele asemenea, care cauzeaza hipersensibilitate la nivelul pielii si slabesc sistemul imunitar.
 Tenul este clar mult mai sensibil decat alte parti ale corpului, are nevoie de ingrijire specifica. Curatarea  tenului este esential in rutina de frumusete. 
  De aceea,noua gama Manufaktura 100% Sensitive Face Care este destinata pana si celor mai sensibile tenuri, nu contine coloranti, parfumuri alergene, parabeni, alcool sau uleiuri minerale.

  Sensitive Face Care vine cu 3 produse de baza in ingrijirea tenului : lapte demachiant, lotiune tonica si peeling delicat.Toate produsele au la baza ingrediente vegetale si substante active naturale si sunt testate dermatologic.





Laptele demachiant este esential in orice rutina de ingrijire. Ajuta la inlaturarea impuritatilor si machiajului, iar orice crema folosita va fi mai eficienta pe un ten perfect curatat. Laptele demachiant din gama 100% Face Care contine ulei de migdale si pantenol, inlaturand perfect orice urma de machiaj. Uleiul de migdale are proprietati anti-iritante, regenerante si nutritive, iar pantenolul are efect anti-inflamator si de reparare a tesuturilor.







 




Lotiunea tonica din gama ajuta la micsorarea porilor, impiedicand astfel murdaria si impuritatile sa intre adanc in piele. La fel ca si laptele demachiant, contine ulei de migdale si pantenol. Formula extrem de delicata pentru cea mai sensibila piele, nu provoaca iritatii.














Peelingul delicat pentru ten, cu ulei de migdale si pantenol, ajuta la inlaturarea delicata a celulelor moarte de la suprafata pielii, elimina excesul de sebum si murdaria. Este recomandata folosirea lui o data pe saptamana, evitand presiunea excesiva asupra pielii. Peelingul delicat se face cu ajutorul microelementelor de bambus pe care scrubul pe contine. Acestea respecta nevoile si structura pielii. Ca intreaga gama, contine ulei de migdale si pantenol. 







   
   Gama Manufaktura Sensitive Face Care este potrivita oricarui tip de ten,chiar si celui sensibil.Stiu ca multe dintre voi aveti un ten sensibil si poate ca si voi ati retinut un anumit aspect din aceasta prezentare:``uleiul de migdale``.Cunoastem proprietatile acestuia  si beneficiile aduse tenului:hidratare,elasticitate,excelent antirid,etc.
     Avand un ten mixt,recunosc ca,in general,sunt in cautare de peelinguri.De aceea,din gama Sensitive Face Care,peelingul este cel care ma tenteaza cel mai tare.

   Dar voua ce v-ar placea sa testati din noua gama?


Pe curand!




 

Blog Template by YummyLolly.com