11 iun. 2011

Pentru o protectie solara adecvata





   Pentru a asigura cea mai bună protecţie a pieţii împotriva radiaţiilor UV şi a efectelor nocive ale acestora, Laboratoarele Iwostin au creat Solecrin – o gamă pentru protecţia inovatoare şi completă a pielii din interior (ANTILEUKINE 6®)  şi exterior (sistem de filtre minerale şi organice).
Lotiune cu protectie solara rezistenta la apa SPF 50+
Iwostin Solecrin

Ingrediente active: Antileukine 6®, Tinosorb®M, Tinosorb®S, Parsol® 1789, dioxid de titan, vitamina E, apa termala de
Iwonicz -Zdroj.

Actiune: Lotiunea cu protectie solara rezistenta la apa SPF 50+ Iwostin Solecrin asigura protectie foarte ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB si protejeaza integritatea ADN-ului celular; previne aparitia fotoalergiilor si a pigmentarii excesive a pielii; intareste sistemul natural de protectie solara.

Indicatii: Lotiunea cu protectie solara rezistenta la apa SPF 50+ Iwostin Solecrin este recomandata pentru protectia solara zilnica a persoanelor cu pielea sensibila si alergica, este avizata pentru protectie solara a sugarilor cu varsta peste 6 luni si a copiilor.
Formula rezistenta la apa si la transpiratie. Se aplica usor, nu lasa urme albe pe piele.

Mod de utilizare: Aplicati pe piele un strat uniform de produs, cu cel puţin 15 – 20 de minute inainte de expunerea la soare. In cazul în care produsul se sterge de pe piele, se recomandă o noua aplicare. Produs destinat ingrijirii corpului. Pentru ingrijirea fetei, recomandam Crema cu protectie solara rezistenta la apa SPF 50+ Iwostin Solecrin.

Volum: 100 ml
Pret: 41 lei


Spray protectie solara rezistent la apa SPF 30
Iwostin Solecrin


Ingrediente active: Antileukine 6®, Tinosorb®M, Tinosorb®S, Parsol® 1789, dioxid de titan, vitamina E, ulei de masline.

Actiune: Spray-ul pentru protectie solara rezistenta la apa SPF 30 Iwostin Solecrin asigura protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB si protejeaza integritatea ADN-ului celular; previne aparitia fotoalergiilor si a pigmentarii excesive a pielii; intareste sistemul natural de protectie solara.

Indicatii: Spray-ul pentru protectie solara rezistenta la apa SPF 30 Iwostin Solecrin este recomandat pentru protectia solara zilnica a persoanelor cu pielea sensibila si alergica, este avizat pentru protectie solara a sugarilor cu varsta peste 6 luni si a copiilor.
Formula rezistenta la apa si la transpiratie. Forma de prezentare spray permite o aplicare facila, nu lasa urme albe pe piele.

Mod de utilizare: Aplicati pe piele un strat uniform de produs, cu cel puţin 15 - 20 de minute inainte de expunerea la soare. In cazul în care produsul se sterge de pe piele, se recomandă o noua aplicare. Produs destinat ingrijirii fetei si a corpului.


Volum: 125 ml
Pret: 41.70 lei

Ser normalizator dupa plaja pentru fata
Iwostin Solecrin Post


Ingrediente active: PleraSAN CH, OxidaCare, Fucogel®, ulei din samburi de struguri, alantoina, apa termala de Iwonicz-Zdroj.

Actiune: Serul normalizator dupa plaja pentru fata Iwostin Solecrin Post neutralizeaza actiunea radicalilor liberi responsabili de fotoimbatranirea pielii şi de degradarea fibrelor de colagen si elastina, reduce starile inflamatorii cutanate provocate de radiatiile UV, ducand la incetinirea procesului de imbatranire a pielii. Hraneste si regenereaza pielea, calmeaza roseata si iritatiile.

Indicatii: Serul normalizator dupa plaja pentru fata Iwostin Solecrin Post este recomandat pentru regenerarea tuturor tipurilor de piele dupa expunerea solara.  

Mod de utilizare:  Se recomanda aplicarea unforma a produsului pe fata. Se va folosi după fiecare expunere la soare sau cat de frecvent este necesar. Produs destinat ingrijirii fetei dupa expunerea solara. Pentru ingrijirea corpului dupa expunerea solara, recomandam Lotiunea regeneratoare dupa plaja Iwostin Solecrin Post.
       
Volum: 50 ml
Pret: 32 lei


PRODUSELE SUNT DISPONIBILE NUMAI IN FARMACII.






 

Blog Template by YummyLolly.com