20 mai 2011

Face illuminators

   Hello!

  Nu stiu voi cum sunteti,dar eu am facut o mica obsesie pentru produsele iluminatoare:fie ca e vorba de veils pudra sau crema...imi plac!Desigur,nu-mi doresc sa stralucesc precum un glob de discoteca,asa ca le aleg pe cele mai discrete,aplicandu-le intr-o cantitate foarte mica.
   Vi le arat pe cele preferate,desi foarte putine nu intra in aceasta categorie (cele lichide de la Elf,care mi se par lipicioase) si va voi spune cateva cuvinte despre fiecare,dupa care urmeaza un swatch.


  Pe primul loc pentru mine ar fi cele minerale,de la PureTouch:
 UTOPIA:
O pulbere fina, translucida si matasoasa, cu un strop de roz-piersica, perfect pentru completarea machiajului. Datorita particulelor ce reflecta lumina si a subtonurilor roz, aceasta pulbere pentru finish face sa dispara semnele oboselii, da un aspect foarte proaspat si camufleaza optic ridurile fine si porii dilatati.
Nuanta si textura sa imbunatatesc aspectul oricarui tip de machiaj deoarece fac ca tenul tau sa arate proaspat si perfect. Pulberea adauga o usoara stralucire cerat-matasoasa si atenueaza subtonurile galbui sau olive care fac pielea sa para obosita.
Se foloseste in fiecare zi, peste machiaj in aplicari discrete, accentuand zonele in care cade lumina precum pometii, nasul si fruntea. Este potrivita pentru toate tipurile de ten, de la foarte deschis pana la mediu.
Ambalare in recipient de 20g volum.

 AMBER GLOW:
Un finish satinat, in nuante de chihlimbar, potrivit pentru serile in care trebuie sa fii stralucitoare. Pielea  va capata o nuanta mai calda, usor bronzata, ca si cum te-ar fi imbratisat pentru o clipa soarele de vara. Foloseste-l pentru fata, gat, zona decolteului si umeri de altfel orice parte a corpului care vrei sa para satinat-translucida.
Este potrivit pentru toate tipurile si nuantele de ten. Se aplica peste machiaj si este potrivit pentru orice parte a corpului. Accentuati-va cu el stralucirea umerilor si a decolteului seara.

Nuanta este translucida, usoara, nu modifica substantial machiajul, doar adauga un accent cald de chilimbar sau usor bronz. Se aplica cu orice fel de pensula pentru pulberi si se poate folosi cu succes in combinatie cu fardurile de pleoape. Reflexele sale sunt usor metalizate, perlate si vizibile fara a avea insa un efect excesiv. Ambalare recipient 10g volum.
 SUNSHINE INFINITY:
O pulbere fina, translucida si matasoasa, cu subtonuri calde crem-galbui, perfecta pentru completarea machiajului. Datorita particulelor ce reflecta lumina si a subtonurilor calde, aceasta pulbere pentru finish  este ideala pentru indulcirea nuantei pielii in lumina rece a zilelor noroase, cat si pentru crearea unui aspect matasos in lumina de interior, fara nedoritele reflexe reci-metalice ale pulberilor obisnuite. Veilul da un aspect foarte proaspat si camufleaza optic ridurile fine si porii dilatati.
Nuanta si textura sa imbunatatesc aspectul oricarui tip de machiaj deoarece fac ca tenul sa arate proaspat si perfect.
Se foloseste peste machiaj in aplicari discrete, accentuand zonele in care cade lumina precum pometii, nasul si fruntea. Este potrivita pentru toate tipurile de ten, de la foarte deschis pana la mediu.

       Nota:descrierile apartin site-ului PureTouch.

  Pe locul 2 ca preferinta,se situeaza iluminatorul de la Benefit-moonbeam.Are o textura lichida intr-un recipient asemanator sticlutelor de lac de unghii (este dotat si cu o pensula).Cu ajutorul pensulei,se aplica o cantitate mica,ce se poate uniformiza cu un buretel ori pensula (sau cu degetele,daca sunteti adeptele acestei metode.
       Iata si cele doua produse shimmer powder the Color Institute (nuanta nu este specificata pe ambalaj,au fost incluse intr-un kit).Nuanta mai inchisa contine de fapt particule iluminatoare foarte fine,fara a da culoare.

   
    Iata un swatch cu nuantele prezentate:

   Mi-ar placea mult un iluminator stick si am vazut la NARS ceva foarte interesant.Voi ce fel de veil folositi?


        Pe curand!
 

Blog Template by YummyLolly.com